20000 TL Monitörlü Hazır Sistem Önerisi

AMD düşünürsen bu sistemi bir düşün bence. 3.500TL monitör parası ve 600TL işlemci soğutucu parası ayırırsan. 900TL'lik özelleştirme yapabilirsin.

Overclock ile 165Hz olduğu için 144Hz demek daha doğru aslında. 165Hz iken yüksek ms verecek muhtemelen.

Dostum hangi özellikleri yapmamı söyleyebilir misin bu konuda fazla bilgim pek yok.

Daha performanslı ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-02-22-23-32-16-117_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-02-22-23-32-16-117_com.android.chrome.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 45
Anakartı araştırdım bunun yerine başka anakartlar öneriyorlar.

Daha güçlü bir işlemci için daha güçlü bir anakarta ihtiyacınız var fakat bu anakart R5 5600 için yeterli. İleride 5700X veya üstüne takmayacaksanız endişelenmenize gerek yok. Aynı nesil içerisinde işlemci değiştirmenin oyun performansına etkisi çok minimal veyahut hiç olmadığı için değiştireceğinizden şüpheliyim.

Daha güçlü bir işlemci için daha güçlü bir anakarta ihtiyacınız var fakat bu anakart R5 5600 için yeterli. İleride 5700X veya üstüne takmayacaksanız endişelenmenize gerek yok. Aynı nesil içerisinde işlemci değiştirmenin oyun performansına etkisi çok minimal veyahut hiç olmadığı için değiştireceğinizden şüpheliyim.

Daha önce AMD ekran kartı kullanmadım RTX ekran kartı ile arasında nasıl farkları var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı