20000 TL Sistem Önerisi

5500 alınmaz, anakartı bir tık daha iyi olabilirdi fakat AMD R5 5600-ASUS RX6700XT-12G-PRIME A320M-K-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu sistem daha iyi.

Performans olarak yeterli değil hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aradaki fark çok az hocam nasıl yeterli değil.

Benim aldığım ekran kartım 2 sene olacak temmuz da sence 2 sene boyunce hep 2 el oynayıp çıktımmı. komik bir yorum. Senin dediğini GTX 1650 ile de yapılır. 1050 Ti ile de yapılır.

Anlamadınız açıklayayım.
Dediğim şey saf güç açısından 3070'te 8 GB VRAM varken 6800 de 16 GB hangisi daha uzun süre götürür saf güç ile 6800.

Fsr daha düşük fps veriyor ve görüntü kalitesinde belirgin bir düşüşe neden oluyor. Amd saf güç hariç her konuda ekran kartında geride diye düşünüyorum.

FSR daha düşük FPS veriyor ve görüntü kalitesinde belirgin bir düşüşe neden oluyor. AMD saf güç hariç her konuda ekran kartında geride diye düşünüyorum.

Hocam RTX 3050 Ti kullanıyorum FSR da kullandım DLSS de arasında görüntü olarak hiç fark yok FPS olarak 2-3 FPS zor fark ediyor fanboyluk yapmayın.
Ki DLSS 3.0 3000 serisine gelmeyecek ama FSR 3.0 gelebilme ihtimali var.

6XXX ile baya bi bitti.
Hâla azımsanmayacak sayıda var. fiyat bandında ütopik bir fark yoksa Nvidia alırım.

Hocam RTX 3050 Ti kullanıyorum FSR da kullandım DLSS de arasında görüntü olarak hiç fark yok FPS olarak 2-3 FPS zor fark ediyor fanboyluk yapmayın.
Ki DLSS 3.0 3000 serisine gemeyecek ama FSR 3.0 gelebilme ihtimali var.
Bizzat denemiş biriyim dediklerinize katılmıyorum. Fsr ben kullandığımda çamur gibi görüntü veriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…