20000 TL Sistem Önerisi

• Konuyu başlatan 587511
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 58
  • Görüntüleme 2.117
Anlamadınız açıklayayım.
Dediğim şey saf güç açısından 3070'te 8 GB VRAM varken 6800 de 16 GB hangisi daha uzun süre götürür saf güç ile 6800.

O ekran kartının donanımlarının farkındayız. Bunu anlıyoruz. Ekran kartı alırken kalkıp gidip bir sorunlu yazılım üreten AMD firmasına para vermiyoruz. Para veriyoruz karşılığını istiyoruz. Bu hakkım. Bana ne AMD yazılımlarındaki sorunlardan. NVIDIA problemsiz bir firma. Arkadaş bir tane 3070 Ti alsa 5 sene 1080p de gider. Başıda ağrımayacak. NVIDIA kalitesini kabul edin. Evet v RAM düşük adam gibi de dertsiz tasasız ekran kartı kullanıyoruz.

Hâla azımsanmayacak sayıda var. Fiyat bandında ütopik bir fark yoksa NVIDIA alırım.

Hocam günün 1 saatini ayır hallet driver sorunu ise hal olur. 1-2 sene daha çok kullanırsın AMD'yi saf olarak daha güçlü olduğu için.

O ekran kartının donanımlarının farkındayız. Bunu anlıyoruz. Ekran kartı alırken kalkıp gidip bir sorunlu yazılım üreten AMD firmasına para vermiyoruz. Para veriyoruz karşılığını istiyoruz. Bu hakkım. Bana ne AMD yazılımlarındaki sorunlardan. NVIDIA problemsiz bir firma. Arkadaş bir tane 3070 Ti alsa 5 sene 1080p de gider. Başıda ağrımayacak. NVIDIA kalitesini kabul edin. Evet v RAM düşük adam gibi de dertsiz tasasız ekran kartı kullanıyoruz.

Yeni çıkan oyunlarda 3070 şimdiden VRAM açısından gidici.

Bizzat denemiş biriyim dediklerinize katılmıyorum. FSR ben kullandığımda çamur gibi görüntü veriyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda üstündeki yazıyı silsem hangisinin ne olduğunu anlamayacaksınız hocam burada fanboyluk yapıyorsunuz nerede o abartınız çamur görüntü sadece sizde olan bir sıkıntı glb.

Hocam günün 1 saatini ayır hallet driver sorunu ise hal olur. 1-2 sene daha çok kullanırsın AMD'yi saf olarak daha güçlü olduğu için.

Örnek verebilir misiniz arkadaşlar bilgilensin.

Arkadaşlar Nvidia kullanlar boşuna mı alıyor Allah aşkına ? Yanında getirdiği teknolojiler çok fazla insanı kendine çekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda üstündeki yazıyı silsem hangisinin ne olduğunu anlamayacaksınız hocam burada fanboyluk yapıyorsunuz nerede o abartınız çamur görüntü sadece sizde olan bir sıkıntı glb.

Netlik olarak NVIDIA net görünse bile ekran kartı kullanıcıları bu ufak ayrıntıyı pek göz önüne getireceklerini sanmıyorum.

Bir tek bu mu? Bir daha sallarken meydan boşken salla. Steam'e bakarak salla en azından.

• MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10
    • İşlemci: Intel Core i5-6600 (3.3GHz) or AMD Ryzen 5 1400 (3.2GHz)
    • Bellek: 16 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 4 GB or AMD Radeon RX 470 4 GB
    • DirectX: Sürüm 12
    • Depolama: 85 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: SSD (Preferred), HDD (Supported), 720p/30 FPS, Low Quality Settings
  • ÖNERİLEN:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10
    • İşlemci: Intel Core i7-8700 (3.2GHz) or AMD Ryzen 5 3600 (3.6 GHz)
    • Bellek: 16 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 1080 Ti or AMD Radeon RX 5700 XT or Intel Arc A770
    • DirectX: Sürüm 12
    • Depolama: 85 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: SSD, 1080p/60 FPS, High Quality Settings

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı