Daxos
Hectopat
- Katılım
- 25 Mart 2021
- Mesajlar
- 572
2.0 denemedim. Müsait olduğumda denerim. Ama fikrimi değiştirmeyeceğim diye düşünüyorum.FSR 1.0 denediyseniz normal FSR 2.0 DLSS'e yakın
2.0 denemedim. Müsait olduğumda denerim. Ama fikrimi değiştirmeyeceğim diye düşünüyorum.FSR 1.0 denediyseniz normal FSR 2.0 DLSS'e yakın
Arkadaşlar bilgisayar daha çok yazılım, 3D modelleme program dili üzerine kullanılacak sizce AMD mi NVIDIA mı?
Arkadaşlar NVIDIA kullanlar boşuna mı alıyor Allah aşkına? Yanında getirdiği teknolojiler çok fazla insanı kendine çekiyor.
2.0 denemedim. Müsait olduğumda denerim. Ama fikrimi değiştirmeyeceğim diye düşünüyorum.
Bizzat deneyimlemedim çünkü fırsatım olmadı. Ben 2.0 sadece videolardan gördüm. Ve hâla dlss daha iyi diye düşünüyorum. Burada ısrar ettiniz elime fırsat geçince deneyeceğim.Ya hocam siz ciddi misiniz daha 2.0 denememişken DLSS çok daha iyi diyorsunuz FSR 1.0 ile 2.0 arasında uçurum var.
9-10GB VRAM yiyor RX 6800 de
7GB VRAM yiyor RTX 3070 de?
Allah aşkına şuan için bile bir oyunu ucu ucuna kurtarıyor. 5 sene sonra full low oynarsın.Ya arkadaş senin gidici dediğin ekran kartı oyun açmaz. Bana perfornmans karşılaştırması yapma. Gidici bir ekran kartı 2 GB v RAM vardır bu oyunu açmaz. 6800 veya 3070 Ti 10 FPS aşağı yukarı bir FPS verir anlarım. Gidici dediğin ekran kartı böyle olmaz.
Allah aşkına şu an için bile bir oyunu ucu ucuna kurtarıyor. 5 sene sonra Full Low oynarsın.
5 sene sonra ben sistemi yenilerim zaten. O zamana kadar paramın karşılığını almış 7 senelik bir kullanıcı oluyorum. Ortalama bir sistem 5 sene maksimum 10 sene arasında yenilenir. Maksimum 10 seneyi göreni görmedim. Görsem ben görürdüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.