Bizzat deneyimlemedim çünkü fırsatım olmadı. Ben 2.0 sadece videolardan gördüm. Ve hâla dlss daha iyi diye düşünüyorum. Burada ısrar ettiniz elime fırsat geçince deneyeceğim.
Ya arkadaş senin gidici dediğin ekran kartı oyun açmaz. Bana perfornmans karşılaştırması yapma. Gidici bir ekran kartı 2 GB v RAM vardır bu oyunu açmaz. 6800 veya 3070 Ti 10 FPS aşağı yukarı bir FPS verir anlarım. Gidici dediğin ekran kartı böyle olmaz.
Ya arkadaş senin gidici dediğin ekran kartı oyun açmaz. Bana perfornmans karşılaştırması yapma. Gidici bir ekran kartı 2 GB v RAM vardır bu oyunu açmaz. 6800 veya 3070 Ti 10 FPS aşağı yukarı bir FPS verir anlarım. Gidici dediğin ekran kartı böyle olmaz.
5 sene sonra ben sistemi yenilerim zaten. O zamana kadar paramın karşılığını almış 7 senelik bir kullanıcı oluyorum. Ortalama bir sistem 5 sene maksimum 10 sene arasında yenilenir. Maksimum 10 seneyi göreni görmedim. Görsem ben görürdüm. Düzeltiyim. Bu arakdaş 2K da oynamış. 1080p de oynasa bu oyunu iş görür.
5 sene sonra ben sistemi yenilerim zaten. O zamana kadar paramın karşılığını almış 7 senelik bir kullanıcı oluyorum. Ortalama bir sistem 5 sene maksimum 10 sene arasında yenilenir. Maksimum 10 seneyi göreni görmedim. Görsem ben görürdüm.
Kardeşim ben gördüm ve birden çok gez genellikle AMD kullanıyorlardı. Ve herkesin senin gibi 5 senede bir yenilemeye bütçesi yetmeyebilir. Alırken en performanslısını almak gerek bu yüzden.