20000 TL Sistem Önerisi

Arkadaşlar NVIDIA kullanlar boşuna mı alıyor Allah aşkına? Yanında getirdiği teknolojiler çok fazla insanı kendine çekiyor.

Hocam şu anda TR de yaşıyorum ve bu yüzden F/P olması gerek NVIDIA F/P değil.

2.0 denemedim. Müsait olduğumda denerim. Ama fikrimi değiştirmeyeceğim diye düşünüyorum.

Ya hocam siz ciddi misiniz daha 2.0 denememişken DLSS çok daha iyi diyorsunuz FSR 1.0 ile 2.0 arasında uçurum var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
9-10GB VRAM yiyor RX 6800 de
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
7GB VRAM yiyor RTX 3070 de?

Ya hocam siz ciddi misiniz daha 2.0 denememişken DLSS çok daha iyi diyorsunuz FSR 1.0 ile 2.0 arasında uçurum var.
Bizzat deneyimlemedim çünkü fırsatım olmadı. Ben 2.0 sadece videolardan gördüm. Ve hâla dlss daha iyi diye düşünüyorum. Burada ısrar ettiniz elime fırsat geçince deneyeceğim.

Ya arkadaş senin gidici dediğin ekran kartı oyun açmaz. Bana perfornmans karşılaştırması yapma. Gidici bir ekran kartı 2 GB v RAM vardır bu oyunu açmaz. 6800 veya 3070 Ti 10 FPS aşağı yukarı bir FPS verir anlarım. Gidici dediğin ekran kartı böyle olmaz.

Allah aşkına şuan için bile bir oyunu ucu ucuna kurtarıyor. 5 sene sonra full low oynarsın.

Allah aşkına şu an için bile bir oyunu ucu ucuna kurtarıyor. 5 sene sonra Full Low oynarsın.

5 sene sonra ben sistemi yenilerim zaten. O zamana kadar paramın karşılığını almış 7 senelik bir kullanıcı oluyorum. Ortalama bir sistem 5 sene maksimum 10 sene arasında yenilenir. Maksimum 10 seneyi göreni görmedim. Görsem ben görürdüm. Düzeltiyim. Bu arakdaş 2K da oynamış. 1080p de oynasa bu oyunu iş görür.

Kardeşim ben gördüm ve birden çok gez genellikle AMD kullanıyorlardı. Ve herkesin senin gibi 5 senede bir yenilemeye bütçesi yetmeyebilir. Alırken en performanslısını almak gerek bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…