20000 TL'ye Intel Tabanlı Sistem Önerisi

Önermemesinin sebebi genel olarak, sadece tüm işiniz oyun oynamaktan ibaretse neden olmasın. Ama Intel iş yükü altında AMD işlemcilerin çok arkasında kalıyor. AMD işlemciler çoklu çekirdek konusunda Intel'e inanılmaz fark atıyor. 2K çözünürlükte daha yakın performans alırsınız 2K çözünürlükte oyun karşılaştırmalarında daha az fark olmalı.
Anladım peki oyunlardaki intelin FPS üstünlüğü nerden kaynaklı
 
Bazı insanlar açıkçası AMD ile alakalı çok sorunları olduğunu belirtiyor ama ben forumda genellikle eşit sayıda işlemciler hakkında açılmış konu görüyorum. Bu yüzden bulaşma diyenler olacak ben hiç sorun yaşamadım gerçek hayatımda yaşayan da görmedim ama bu kadar insan diyorsa bir bildikleri vardır şeklinde de yorumlayabilirsin sana kalmış. Sonuçta bir sürü insan sorun yaşadığını ifade etmiş.
 
Sadece oyun için mi kullanacaksınız yoksa iş için de kullanacak mısınız? Yayın yapmayı düşünür müsünüz? Bunlara verdiğiniz cevaplara göre ekran kartı-RAM-depolama-işlemci dengesini kurabiliriz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı