20000 TL'ye Intel Tabanlı Sistem Önerisi

Anladım peki oyunlardaki intelin FPS üstünlüğü nerden kaynaklı
 
Anladım peki oyunlardaki intelin FPS üstünlüğü nerden kaynaklı
Intel işlemciler tek çekirdek performansı yüksektir basite indirgediğimiz anlamda bu da küçük işleri çok hızlı bir biçimde gerçekleştirmesini sağlar. Ama birden fazla işi aynı anda yapmayı veya bir anda çok ağır bir iş yapamaz.
 
Bazı insanlar açıkçası AMD ile alakalı çok sorunları olduğunu belirtiyor ama ben forumda genellikle eşit sayıda işlemciler hakkında açılmış konu görüyorum. Bu yüzden bulaşma diyenler olacak ben hiç sorun yaşamadım gerçek hayatımda yaşayan da görmedim ama bu kadar insan diyorsa bir bildikleri vardır şeklinde de yorumlayabilirsin sana kalmış. Sonuçta bir sürü insan sorun yaşadığını ifade etmiş.
 
Anladım. Peki Ryzen bir sistem önerebilir misiniz?
 
Sadece oyun için mi kullanacaksınız yoksa iş için de kullanacak mısınız? Yayın yapmayı düşünür müsünüz? Bunlara verdiğiniz cevaplara göre ekran kartı-RAM-depolama-işlemci dengesini kurabiliriz.
 
Sadece oyun başka hiçbir iş için kullanmayacağım ve genellikle cs go oynayan biriyim.
 
Sadece CS-GO oynamak için bu kadar bütçe harcamak bana pek mantıklı gelmedi. 144 Hz monitör dahil 7000-8000 ₺ sistemler bile isteğini karşılar diye düşünüyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…