20000 TL'ye oyun dizüstü bilgisayarı önerisi

sorusoransoran27

Femtopat
Katılım
4 Eylül 2020
Mesajlar
1
Arkadaşlar merhaba, bu sene yazılım mühendisliğini kazandım ve dizüstü bilgisayar almaya ihtiyacım var.
Bir araştırma falan yaparken 20-30 sekme donmadan açabileceğim, programlama ve tasarım gibi işleri rahatlıkla yapabileceğim (Visual Studio, Android Studio, Adobe Photoshop vb.), fan sesi çıkartmayacak ve uzun pil ömrüne sahip Full HD, beni en az 4-5 yıl idare edebilecek bir oyun bilgisayarı önerebilir misiniz? Bütçem 10.000-20.000 TL arası. (Pek oyun oynamasam da oyun oynarken sıkıntı çıkarmaması da lazım.)
 
Son düzenleme:
Daha bugün sipariş verdim. Araştırmalarım sonucu en güzel bunu buldum. İndirim bitiş tarihi 4 eylül.
 
 
Bilgisayar Mühendisi mezunu olarak tavsiye de bulunayım kullanacağın programlar emülatör ve 3. parti yazılımlar için 20 bin TL'lik bir cihaza gerek yok ben ve arkadaşlarım okulu 3 bin liralık laptoplar ile bitirdik son senemde o zamanın üst seviye bir gaming laptop aldım oyun sevdam için meslek için değil tabii ki verdiği haz, hız, kullanışlılık çok farklı nasıl ki tofaş ile BMW bir değilse bu ikisi de böyle uçurum deneyim sağlıyor fakat ikisi ile de işlerimi sorunsuz bir şekilde halledebiliyordum bu ilk tavsiyemdi.
İkinci olarak uzun şarj + yüksek işlemci yüksek grafik kartı iki zıt kutuptur aynı anda elde edemezsin 11 yıllık laptop kullancısıyım son 5 senesi üst seviye Gaming laptoplar ile geçirdim tavsiyem 20 bin lirayı güncellenemeyen donanıma sahip iki kiloluk bir alete gömme, tabii maddi gücün çok çok iyidir sana koymaz zaten post açmana gerek yok.
Son olarak portatiflik istiyorsan MSI GE serisi kasaları daha iyi soğutma ama daha az portatiflik istiyorsan GT Titan serilerini tercih edebilirsin, ASUS'un ROG serisi de çok iyi aynı şekilde Acer Predator kısacası her markanın Elit seviye ürünler serisi vardır ve hiçbiri birbirini aratmaz ben tasarımını ve klavye markasını sevdiğim için MSI kullanıyorum.
 

Geri
Yukarı