20000 TL'ye sistem tavsiyesi

Bütçe
15000-22000

2080 Ti neden alınmaz?

Örneğin Cyberpunk 2077 çıktığında Full ayarlarda oynamak isterim, 1080P evet, ama 2K-4K çözünürlüğe hayır demem.

Eğer 1080P oynayacaksanız RTX2080 Ti fazla gelir benim naçizane önerim bütçenizi zorlamazsa 4K monitör almanız. Ayrıca yanılmıyorsam NVIDIA yeni nesil kartların RTX performansının çok daha iyi olacağını söylemişti arkadaş belki onun için bekleyin demiştir bu arada i7 yerine i9 işlemci daha iyi olur sizin için bence.

Anlamıyorum derken sistemden anlamıyorum çok fazla. İnsanların alay edip etmediklerini çok rahat anlayabiliyorum. Tavsiye almak için buradayım ben.
"20k sisteme 1080p" bu cümleyi gördüm forumda. Artık gözüm kapalı ölebilirim.
Sevindim adınıza, dediğim üzere bu tarz sistemlerden ve performanslarından anlamam, anlayan birilerinden yardım alırım.

Anlamıyorum derken sistemden anlamıyorum çok fazla. İnsanların alay edip etmediklerini çok rahat anlayabiliyorum. Tavsiye almak için buradayım ben.
Tamam abi sıkıntı yok, zaten 20K lık sistemle nasıl alay edeyim, sadece biraz ne bileyim gülesim geldi yazıyorum, zaten alay edilebilecek bir sistem varsa o da benimkidir.

Kısaca 280 basan bir arabayla 80i geçmemek gibi.Kart çok güçlü ama kullanmıyorsunuz gücün tamamını.
Ekranı 4K alabilirim, maksimum 22bin sadece kasa için zaten. Ancak 2020 sonrası oyunları da 4K çözünürlükte gösterir mi acaba?

Çok tatlı duruyor, ancak biraz daha fazla verip i9 yapmak isterim aslında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı