2000TL 2.el sistem önerisi

Ne yazık ki CS:GO LoL gibi oyunlardan çok Rise of the Tomb Raider bir de ABZU diye bir oyun oynamak istiyordu.
ABZU oynar. RoTR'ı da en düşük ayarlarda 50 FPS oynar belki bilmiyorum. :/
Mahallede yakınlarda bilgisayar işleri yapan biri varsa onlara bir bak derim bir sorun olursa gelir iade ederim taahhütüyle satın alırsın.
Sen öneri yapma.

Mahallede yakınlarda bilgisayar işleri yapan biri varsa onlara bir bak derim bir sorun olursa gelir iade ederim taahhütüyle satın alırsın.

Hocam ne yazkki yakında bir bilgisayarcı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim videoyu izleyeceğim.

Abzu oynar. Rotr'ı da en düşük ayarlarda 50 FPS oynar belki bilmiyorum. :/

Sen öneri yapma.

Teşekkür ederim öneri için.

2K'ya sıfır bir sistem dizer misin?

796 TL.
554 TL.
345 TL.
163 TL.
216 TL.

2074 TL.
Anakart A320 alınıp düzgün bir PSU alınabilir, ileride RAM ve depolama eklemesi yapılabilir.

796 TL.
554 TL.
345 TL.
163 TL.
216 TL.

2074 TL.
Anakart A320 alınıp düzgün bir PSU alınabilir, ileride RAM ve depolama eklemesi yapılabilir.

Hocam işlemci için attığınız linkteki site güvenilir midir daha önce hiç duymamıştım açıkcası ve Vatan Hepsiburada gibi sitelerde R3 3200G stoklarda bitmiş gözüküyor.

796 TL.
554 TL.
345 TL.
163 TL.
216 TL.

2074 TL.
Sakın bu sistemi alma. leş bir performans ve kronik sorunlu parçaları var.
O SSD ve PSU kombinasyonunu bilerek mi seçtin ya bu nedir? PowerBoost PSU ile James donkey SSD önermişsin ciddi ciddi.

2.el Ryzen 3 3200G bulun. A320 bir anakart bakın 2.el sıfırı ile çok farkı yoksa sıfır alın.
RAM olarak Apacer Panther Black Gold 8 GB 3000 Mhz DDR4 CL16 EK.08G2Z.GJF Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu tercih edin.
500W yeterli olacaktır FSP FSP500-60AHBC Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu fena değil.
Bir de 240 GB SSD alırsanız 2100 falan eder.
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu tercih edebilirsiniz.
Bir süre uzay montaj kullanın sonra bütçe olunca kasa alırsınız.

796 TL.
554 TL.
345 TL.
163 TL.
216 TL.

2074 TL.
İşlemcinin sitesi dolandırıcı, SSD kronik sorunları olan bir çöp, PSU bomba gibi patlayacak kadar kalitesiz ve sistemde kasa yok. Şaka mısın? Bir akıllı sensin değil mi?

2.el Ryzen 3 3200G bulun. A320 bir anakart bakın 2.el sıfırı ile çok farkı yoksa sıfır alın.
RAM olarak Apacer Panther Black Gold 8 GB 3000 Mhz DDR4 CL16 EK.08G2Z.GJF Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu tercih edin.
500W yeterli olacaktır FSP FSP500-60AHBC Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu fena değil.
Bir de 240 GB SSD alırsanız 2100 falan eder.
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu tercih edebilirsiniz.
Bir süre uzay montaj kullanın sonra bütçe olunca kasa alırsınız.

Hocam kendim kullanacak olsam uzay montaj kullanırdım fakat kardeşimin yaşı birazcık küçük olduğundan dolayı kasa lazım 2.el kasalar makul gibi geldi 2000TL'yi biraz aşıp kasa alabilirim gibi ama parça önerisi olarak teşekkür ederim hocam saoğolun.

İşlemcinin sitesi dolandırıcı, SSD kronik sorunları olan bir çöp, PSU bomba gibi patlayacak kadar kalitesiz ve sistemde kasa yok. Şaka mısın? Bir akıllı sensin değil mi?

Evet hocam o site benim içime hiç sinmedi zaten.

Sakın bu sistemi alma. Leş bir performans ve kronik sorunlu parçaları var.
O SSD ve PSU kombinasyonunu bilerek mi seçtin ya bu nedir? Power Boost PSU ile James Donkey SSD önermişsin ciddi ciddi.

Evet hocam James Donkey ve Power Boost markalarını tek tük duydum sorunlu olduklarını bilmiyorduk öneri için sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı