2000TL 2500TL sistem toplama

İşlemcide Ryzen 5 1600 yapılabilir eğer bütçe varsa Ekran Kartınıda MSI Radeon RX570 Armor yapabilirsiniz tek fanlı Sapphire modelinden iyidir diye düşünüyorum.

Evet Ryzen 5 almak daha mantıklı ben ekonomik olması açısından dedim Revizyonlu olmasıda büyük bir artı.
Lütfen düşünmeyin! Model kronik sorunlu bir modeldir.

Rx570 rog strix alana kadar 580 nitro+ 100 tl fazla verip alabiliyorsun nitro+larda sorun çıkmaz kolay kolay. Asusun çift fanlı modellerinde değil Sapphirelerde çıkıyor. Tek fanlı olanlarda özellikle.

Arkadaşlar tatilde karne hediyesi PC alacağım Arma 3 ya da DCS word gibi oyunlarda 60 FPS üzeri almak istiyorum.

Öneriniz ne olabilir?

2500 TL bütçem var
Ryzen 5 1600 işlemci koyup 8 gb ram yapıp ekran kartında rx 570 yaptın mı tadından yenmez dostum gelip geçici pc alma tavsiyem bütçeni 3000 yap olayı bitir bu sistem ile pişman olmazsın ben kullanıyorum

Arkadaşlar tatilde karne hediyesi PC alacağım Arma 3 ya da DCS word gibi oyunlarda 60 FPS üzeri almak istiyorum.

Öneriniz ne olabilir?

2500 TL bütçem var
Sana tavsiyem bu bütçe ile bence iyi bir PC toplayamazsın bende 2500-3000 tl civarı bir bütce ile Pc almayi dusunuyorum ven 2 el alirdim baya saglam pc ler var adamla sozlesme imzalarim sikinti cikarsa iade ederim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı