2000TL - 3000TL bütçeye Scyrox V6 8K Wireless Mouse alınır mı ?

Bütçe
2000TL - 3000TL
MCHOSE markası da klavyeleriyle çok popüler bir marka. Bu attığım A5 Ultra cashbackler ile 1.9k fiyatlara alabiliyorsunuz. İki mouse da PAW3395 sensör kullanıyor.
İki mouse'da PAW3395 kullanmıyor yalan yanlış bilgi vermeyin. Scyrox V6-V8 PAW3950 sensör kullanıyor, MCHOSE ise PAW3395 işlemcileri aynı sadece, @springtrap.166 hocam ikisininde şekli birbirine çok yakın fotoğrafta görüldüğü gibi;

1743703045670.png

fiyatı çok umursamıyorsanız Scyrox alın derim bana daha iyi geliyor bende Scyrox V6 kullanıyorum mouse yukarda olduğu için tıklama daha rahat oluyor ama siz fiyatı umursuyorsanız MCHOSE en iyi seçenek olacaktır 2000 lira bütçede.

Hocam Scyrox V6 aldım 2. gün oldu bugün sormak istediğiniz şeyler varsa cevaplayayım.
hocam herhangi bir sıkıntısı fln olmadı dimi mesela gıcırdaması fln v6 alıcam büyük ihtimalle

mchose a5 ultra 8k hz için ayrı dongle almak gerekiyormuş sycrox v6 da içinden çıkıyor yani aralarında fiyat farkı çok az olur diye düşünüyorum

Bilmiyordum bunu büyük ihtimalle 8K Dongle koysalardı fiyatı 3000'e yaklaşacaktı Scyrox gibi. 🤣
büyük ihtimalle v6 alıcam hem 8k dongle içinden çıkıyor ve daha kaliteli

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı