2000TL Bluetooth mouse önerisi

Bütçe
2000

Rams'Ey

Megapat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Şu an Razer DeathAdder V3 mouse kullanmaktayım ve oldukça memnunum ancak bunun yanına yedek olarak Bluetooth mouse almayı düşünüyorum. Kullandığım fareden de anlaşılacağı üzere el boyutum büyük sayılır ayrıca fareyi palm şeklinde tutuyorum.
Şu an aklımda Ajazz AJ159 Pro modeli var, sizce 1800TL'te almak mantıklı olur mu? Bu fiyatta fark yaratır dediğiniz farklı bir seçenek var mı?

Hayır mantıksız,

Rengini beğenirsen indirim ile 1400-1500 TL,

Hangisininin daha büyük olduğuna bakmadim. Bir saniye.

Hangisininin daha büyük olduğuna bakmadim. Bir saniye.

Pm büyük. Darmorsharkın fareleri genel olarak zaten büyükler, kendimde düz M3 kullandım oradan biliyorum, m3s Max daha iyidir bence.

Öneriler için öncelikle teşekkür ederim. Konuyu açmadan önce önerdiğiniz dermoshark mouseları da incelemiştim ancak bildiğim kadarıyla PAW3950 sensör kullanıyor her iki farede, Ajazz da PAW3395 sensör mevcut şu an kullandığım mouse un sensörüne daha yakın ve daha iyi diye biliyorum. Ayrıca dermoshark içinde dongle dahil değil sanırım Ajazz da 8K dongle dahil şekilde geliyor. Dermosharklar hangi yönden daha iyi? Ayrıca A5 Ultra modelini de inceleyeceğim teşekkürler.

Öneriler için öncelikle teşekkür ederim. Konuyu açmadan önce önerdiğiniz dermoshark fareleri da incelemiştim ancak bildiğim kadarıyla PAW3950 sensör kullanıyor her iki farede, Ajazz da PAW3395 sensör mevcut şu an kullandığım mouse un sensörüne daha yakın ve daha iyi diye biliyorum. Ayrıca dermoshark içinde dongle dahil değil sanırım Ajazz da 8K dongle dahil şekilde geliyor. Dermosharklar hangi yönden daha iyi? Ayrıca A5 Ultra modelini de inceleyeceğim teşekkürler.

PAW3950 daha iyi, Ajazz malzeme kalitesi olarak çok kötü ve uzun ömürlü bir mouse değil, diğer 2 marka kaliteli olduğu için önerdim ve A5 4K dongle ile geliyor.

Palm grip olarak tutuyorum Pro Max dediğiniz gibi daha büyük ancak DeathAdder'dan sonra ikisinin de benzer hissiyatı vereceğini düşünüyorum. M3s Max modeli sanırım yeni çıkmış bir model herhangi bir incelemesini bulamadım o yüzden size sormak istedim.

Pro Max daha büyük, tutuş şeklin nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı