2000TL Bluetooth mouse önerisi

Bütçe
2000
Temu'da stok bekleyebilirsin istersen alacaksan.
Eğer tekrar o fiyatlara gelirse beklerim zaten şuan kullandığım mouse um var, forumda bununla ilgili yeni hesap açınca linkten girilebiliyormuş kampanyalı oluyormuş diye gördüm ama nasıl yapıldığını tam anlayamadım bilginiz varsa yardımcı olursanız güzel olur.

Eğer tekrar o fiyatlara gelirse beklerim zaten şu an kullandığım farem var, forumda bununla ilgili yeni hesap açınca linkten girilebiliyormuş kampanyalı oluyormuş diye gördüm ama nasıl yapıldığını tam anlayamadım bilginiz varsa yardımcı olursanız güzel olur.

Kampanya bitti şu an, ve gerek yok. Bütçen var A5 Ultra al.

Eğer tekrar o fiyatlara gelirse beklerim zaten şu an kullandığım mouseum var, forumda bununla ilgili yeni hesap açınca linkten girilebiliyormuş kampanyalı oluyormuş diye gördüm ama nasıl yapıldığını tam anlayamadım bilginiz varsa yardımcı olursanız güzel olur.

Hocam link e yeni üye olarak basarsanız evet oluyor ancak şu anda Temu'da Pro modelinin stokları yok.

Hiç gerek yok, bütçesi var zaten iyi bir şey alsın, ayriyeren daha stok gelmez.

Yedek mouse olarak almayı düşünüyorum halihazırda mousetan memnunum zaten. Aslında farelerin tasarım tarafı hoşuma gittiği için hem kablosuz hemde 2. mouseum olmadığından dolayı almayı düşünüyorum ileride zaten sürekli teknoloji gelişiyor ana mouseum bozulduğunda daha iyi bir şey düşünebilirim gibi.

Kampanya bitti şu an, ve gerek yok. Bütçen var A5 Ultra al.
A5 ultra modelinde de renk stoğu yok sadece pembe renk mevcut maalesef.

Yedek mouse olarak almayı düşünüyorum halihazırda mousetan memnunum zaten. Aslında farelerin tasarım tarafı hoşuma gittiği için hem kablosuz hem de 2. farem olmadığından dolayı almayı düşünüyorum ileride zaten sürekli teknoloji gelişiyor ana farem bozulduğunda daha iyi bir şey düşünebilirim gibi.

A5 Ultra modelinde de renk stoğu yok sadece pembe renk mevcut maalesef.

Anladığım kadarıyla acelen yok, bekle o zaman kampanya falan kovala.

Yedek mouse olarak almayı düşünüyorum halihazırda mousetan memnunum zaten. Aslında farelerin tasarım tarafı hoşuma gittiği için hem kablosuz hem de 2. farem olmadığından dolayı almayı düşünüyorum ileride zaten sürekli teknoloji gelişiyor ana farem bozulduğunda daha iyi bir şey düşünebilirim gibi.

A5 Ultra modelinde de renk stoğu yok sadece pembe renk mevcut maalesef.

Hocam zaten yedek yapacaksın, ve rengi pembe kırmızı karışımı. Şu an kampanyası çok iyi, tam yedeklik indirim var.

Hocam zaten yedek yapacaksın, ve rengi pembe kırmızı karışımı. Şu an kampanyası çok iyi, tam yedeklik indirim var.

Sadece ev içinde kullansam olabilir ama kablosuz olmasından dolayı laptop ile arada dışarıdaykende kullanabilirim diye düşündüm o yüzden pembe rengine çok sıcak bakmıyorum maalesef.

Anladığım kadarıyla Ajazz 159Pro'yu bu fiyatalara almak mantıksız diyorsunuz. Apex modeli için veya 179Pro modeli içinde geçerli mi söyledikleriniz? Tekrar kampanyalı yakalarsam almak mantıklı olur mu yoksa yine A5 Ultra ya da Darmoshark Pro Max'e yönelmek mi mantıklı veya farklı öneriniz varsa ona?

Sadece ev içinde kullansam olabilir ama kablosuz olmasından dolayı laptop ile arada dışarıdaykende kullanabilirim diye düşündüm o yüzden pembe rengine çok sıcak bakmıyorum maalesef.

Anladığım kadarıyla Ajazz 159Pro'yu bu fiyatalara almak mantıksız diyorsunuz. Apex modeli için veya 179Pro modeli içinde geçerli mi söyledikleriniz? Tekrar kampanyalı yakalarsam almak mantıklı olur mu yoksa yine A5 Ultra ya da Darmoshark Pro Max'e yönelmek mi mantıklı veya farklı öneriniz varsa ona?

Hocam Ajazz'a neden bu kadar taktın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı