2000TL bütçe ile claw tip mouse önerisi

Bütçe
2000

itsagalaxy

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. 2000 TL bütçem var ve bir mouse arayışındayım. Claw tip tutuyorum ellerim enine 20 boyuna 9 cm. Aklımdaki fareler şunlar:

Bütçe zorlayıp çıkarsam ve arada ki fiyat farkına da değerse:

Benim seçtiklerim bunlar, sizlerin önerisini ve tavsiyesini bekliyorum. Ayrıca Helios 2 neden bilmiyorum ama gözüme daha güzel ve kaliteli gözüktü. O biraz daha ön planda benim için.

Onlar ne oluyor hocam?
Sert claw dediğim aslında normal bildiğimiz claw dersek.
Ekran görüntüsü 2024-11-29 175735.png

Relaxed claw ise avuç içinin claw gibi olduğu ama parmakların biraz daha palm'ı andıran daha serbest olduğu bir tutuş.
1732892522768.jpeg

Ben 21x11 ellerle relaxed claw tutuyorum ve şu anda XM1r kullanıyorum. Keşke daha büyük alsaymışım diyorum bazen. 20x9'da pek küçük değil. Ondan relaxed claw ise küçük gelebilir. Malum mause endüstrisi çoğunluk olan küçük elleri muhattap alıyor. Büyük elleri es geçiyorlar :D.

Anladım hocam. Şimdi benim mousenin boyundan dolayı claw tutmak zorundayım diğer türlü sığmıyor elime. Şu şekil tutuyorum:

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-11-29 at 18.04.25.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-29 at 18.04.25.jpeg
    82 KB · Görüntüleme: 35
@itsagalaxy Şu an tuttuğunuz normal claw evet. Eğer bu durumdan rahatsanız yani mause'dan bağımsız elleriniz o tutuştan rahatsız değilse elinize claw diyip geçebiliriz. Attığınız mause'lar size uygun olacaktır o zaman. Aralarından ben XD3V3 alırdım.
O zaman helios 2'yi tercih ediyorum hocam.

Peki bataryasını göremedim kaç saat gider sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı