itsagalaxy
Decapat
Daha fazla
Selamlar. 2000 TL bütçem var ve bir mouse arayışındayım. Claw tip tutuyorum ellerim enine 20 boyuna 9 cm. Aklımdaki fareler şunlar:
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
Bütçe zorlayıp çıkarsam ve arada ki fiyat farkına da değerse:
wraithesports.com
Benim seçtiklerim bunlar, sizlerin önerisini ve tavsiyesini bekliyorum. Ayrıca Helios 2 neden bilmiyorum ama gözüme daha güzel ve kaliteli gözüktü. O biraz daha ön planda benim için.

VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...

Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...

Bütçe zorlayıp çıkarsam ve arada ki fiyat farkına da değerse:

ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

Benim seçtiklerim bunlar, sizlerin önerisini ve tavsiyesini bekliyorum. Ayrıca Helios 2 neden bilmiyorum ama gözüme daha güzel ve kaliteli gözüktü. O biraz daha ön planda benim için.