2000TL EBA için monitör dahil sistem toplama

DRAX APU34, TROYA EBA, TurboX ve Sinerji APU sistemler berbat.

Aşırı ağır çalıştım toplamaya bu bütçede, ancak olmadı. Mümkünse bütçenizi 200-300TL aşın sıfır zorunluysa.
Şuan maksimum 4000 tl bütçemiz var.

Şuan bunu almayı düşünüyoruz. Acil olduğu için bu akşam mutlaka bir sistem alacağız. Monitör dahil 4000 tl yi geçmezsse güzel olur. 4300 e zorlayabiliriz.

Toplam: 4155.87TL. Hayırlı olsun :3

Toplam: 4155.87TL. Hayırlı olsun :3
Daha önce hiç montaj yapmadım. Bütün parçalar burada değil mi ?

Daha önce hiç montaj yapmadım. Bütün parçalar burada değil mi ?
Evet, bütün parçalar tam ve eksiksiz. Sizi asla üzmeyecek bir sistem.

Montaj yapmak çok basit ve keyifli, Technopat videolarında açık bir dille ve kolayca anlatmakta.
İki ürün de berbat.

Bütçenizi dediğiniz gibi zorlarsanız 1tane daha RAM alın hazır. Hazır olarak da bu ikiliyi alabilirsiniz.
İyi forumlar 🙂

Bütçenizi dediğiniz gibi zorlarsanız 1tane daha RAM alın hazır. Hazır olarak da bu ikiliyi alabilirsiniz.
İyi forumlar 🙂
Benim attığım sistem kasa ve PSU olarak daha üstün. Onun dışında sisteminiz kötü değil.

Attığınız Teknobiyotik sistem hakkında ise, berbat değil ancak 10100F daha iyi bir tercih. Teknobiyotik'te montaj masrafı tutacak isterse bir de.

Benim attığım sistem kasa ve PSU olarak daha üstün. Onun dışında sisteminiz kötü değil.

Attığınız Teknobiyotik sistem hakkında ise, berbat değil ancak 10100F daha iyi bir tercih. Teknobiyotik'te montaj masrafı tutacak isterse bir de.

Sistemimi beğenmeniz beni sevindirdi uzun zaman buralarda olanların yeni gelen benim sistemlerimi beğenmesi beni gaza getiriyor şuraya değineyim hocam.
Öncelikle sisteminiz harika fakat dış görünüş elde etmektense performansı arttırmak bana göre daha iyidir bütçe zorlanırsa bir adet daha 8 GB RAM alınması tarafındaydım ben sizinde bunu söyleyeceğiniz sanmıştım ancak dış güzelliğe önem vermişsiniz sistem bakımından benimki biraz daha düşük fiyata sizinkini ile eşit performansı verecek böyle bir durumda düşük fiyatlı sistem seçilir yani ben bütçe yükselmedikçe her zaman performansın yanındayım 2009 yılında çıkmış bir işlemci kullanıcısı olarak yavaşlığı aşırı derecede tattım ve kimsenin performanstan ufacık bile geri kalmasını istemem. İyi forumlar hocam.

Sistemimi beğenmeniz beni sevindirdi uzun zaman buralarda olanların yeni gelen benim sistemlerimi beğenmesi beni gaza getiriyor şuraya değineyim hocam.
Öncelikle sisteminiz harika fakat dış görünüş elde etmektense performansı arttırmak bana göre daha iyidir bütçe zorlanırsa bir adet daha 8 GB RAM alınması tarafındaydım ben sizinde bunu söyleyeceğiniz sanmıştım ancak dış güzelliğe önem vermişsiniz sistem bakımından benimki biraz daha düşük fiyata sizinkini ile eşit performansı verecek böyle bir durumda düşük fiyatlı sistem seçilir yani ben bütçe yükselmedikçe her zaman performansın yanındayım 2009 yılında çıkmış bir işlemci kullanıcısı olarak yavaşlığı aşırı derecede tattım ve kimsenin performanstan ufacık bile geri kalmasını istemem. İyi forumlar hocam.
Forumda bildiğim en iyi sistem toplayanlardan birisi.
Estağfurullah hocam, yeni sistem toplayan biri için sistemleriniz gayet iyi. İkimizin sisteminde de çift kanal RAM yok, o yüzden kasayı ve PSU'yu bir tık daha iyi aldım ben. Ek olarak başka konudaki mesajınızı da alıntılayım, tek mesajda halledeyim. Size de iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı