2000TL gamepad önerisi

cryptGloom

Yoctopat
Setup yeniliyorum #2
Gamepad almak istiyorum.

Kullanım amacı: PC üzerinde Controller ile oyun oynamak.
  1. UYUMLULUK: Xinput desteği olmalı. Aynı anda oluyor mu bilmiyorum ama eski oyunlar için DirectInput desteği de olmalı. Sorun yaşamayalım.
  2. BAĞLANTI TÜRÜ: Kablolu tercihimdir, kablosuz da olur. Bluetooth da.
  3. ERGONOMİ&TASARIM: Uzun süre oynarken el yormaması için hafif ama sağlam malzeme olması lazım. Eli aşırı terletmesin.
  4. TUŞ VE ANALOG KALİTESİ: Kaliteli olsun.
  5. BATARYA: Kablosuz veya Bluetooth olacaksa şarj ömrü uzun olmalı.
Maksimum Bütçe: 1500₺
Not: Maksimum demiştim ama 1500'ün üzerine X koy, şunu al derseniz onu da paylaşabilirsiniz fakat 2500'ün üzerine çıkmasın.

Setup yeniliyorum #2
Gamepad almak istiyorum.

Kullanım amacı: PC üzerinde Controller ile oyun oynamak.
  1. UYUMLULUK: Xinput desteği olmalı. Aynı anda oluyor mu bilmiyorum ama eski oyunlar için DirectInput desteği de olmalı. Sorun yaşamayalım.
  2. BAĞLANTI TÜRÜ: Kablolu tercihimdir, kablosuz da olur. Bluetooth da.
  3. ERGONOMİ&TASARIM: Uzun süre oynarken el yormaması için hafif ama sağlam malzeme olması lazım. Eli aşırı terletmesin.
  4. TUŞ VE ANALOG KALİTESİ: Kaliteli olsun.
  5. BATARYA: Kablosuz veya Bluetooth olacaksa şarj ömrü uzun olmalı.
Maksimum Bütçe: 1500₺
Not: Maksimum demiştim ama 1500'ün üzerine X koy, şunu al derseniz onu da paylaşabilirsiniz fakat 2500'ün üzerine çıkmasın.
8BitDo kullanıyorum ben. Fiyatına göre hem uygun hem de kullanışlı bir gamepad.

Vallahi hocam gamepadlerle hiç alakam yoktur. Sadece kendi kullandığımı söyledim.

Sorun değil yine de yardımcı oldunuz, teşekkürler.

Eğer PS düzeni kablolu isterseniz GameSir tagenaria Lite. Eğer kablosuz Xbox düzeni isterseniz GameSir Nova 2 Lite.

Marka tanıdık gelmedi. Uzun ömürlü müdür? Bir de görselinde PS konsollarında ortada ki dikdörtgen tuş yok (galiba R3 oluyordu).

Sorun değil yine de yardımcı oldunuz, teşekkürler.

Marka tanıdık gelmedi. Uzun ömürlü müdür? Bir de görselinde PS konsollarında ortada ki dikdörtgen tuş yok (galiba R3 oluyordu).
Kol güzel eğer isterseniz YouTube'da incelemem var. Marka hem Türkiye'de hem de dünya çapında iyi bilinen bir marka. Dokunmatik kısmı yok ama kalan her şeyiyle hem xinput hem de dinput desteklemesi ile istediğiniz her şeyi karşılıyor

YouTube'a bir bakayım. Teşekkür ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde hocam bırakayım. Yabancı incelemelere de bakabilirsiniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde hocam bırakayım. Yabancı incelemelere de bakabilirsiniz

Video için teşekkürler. Çözüm butonu aktifleşince işaretlerim. Teşekkür ederim tekrardan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı