2000TL İle RX 470 Sistem Toplama

hermit1

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2017
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum ,sizce ekran kartı olarak Gaming X yerine Armor modelini mi almalıyım? Fiyat olarak daha avantajlı ve performans olarak da fark yok gibi. SSD ve HDD mevcut.

sitem.jpg
 
Nanoaktalog'da RX 470'lerin soyu kurudu

Millet ucuz bulunca sömürüyor.
 
Nanoaktalog'da RX 470'lerin soyu kurudu

Millet ucuz bulunca sömürüyor.

haklısınız hocam ben de şu an beklemeye geçtim,470 fiyatları yüksek geldi bana neredeyse aynı fiyata 480 alınabiliyor fiyatların düşmesini bekleyeceğim birde şunu sormak istiyorum sizce en iyi rx470 modeli hangisidir yoksa aralarında çok bir fark yokmudur ?
 
@hermit1 Aralarında 1 FPS bile fark yok.

Sadece soğutma vs. gibi şeyler farklı oluyor.
 
@Neko

son olarak bu sistemi topladım ekran kartını ucuza bulunca almayı planlıyorum herhangi bir sorun varmıdır ?, teşekkürler şimdiden.
 

Dosya Ekleri

  • pc.jpg
    pc.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 116
Evet var.

DDR3 RAM takamazsınız DDR4 Anakarta.

DDR4 RAM seçiniz.

Anakartı da Bios Güncellemesi yapmadan kullanamazsınız.

ASRock Anakarta ihtiyacınız var.

O fiyata çok daha iyi PSU alınabilir.

Toplam bütçeniz ne kadar ve hangi parçalar elinizde mevcut ?

Durun. Ben size zaten yukarıda sistem toplamışım. Onu alabilirsiniz.
 
hocam msi almayı düşündüğümden başka yerden toplamıştım,diğer parçaları burdan alıp gamin x kartını kullansam dahamı iyi sizce bir de gidip alacağım ben şu an önerdiğiniz ekran kartı 831 lira görünüyor sepete atınca,ancak ürüne geldiğim de 981 olarak görünüyor gittiğimde sorun yaşarmıyım bilginiz varmı yoksa nanokatalog firmasıyla irtiabata mı geçmeliyim ?

@Neko
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı