Zaten depremden o kadar bir korkum yok. Ama mesela bir şey olsa yardım çok geç gelebilir. Balıkesir depremi, Kütahya, Diyarbakır hepsinden etkilenen bir ildeyim.Sen kafayı yemişsin bu kadar takılma.
Bu yaşadığım ilde depremler fazla oluyor. Nakil istediğim okul şehirden uzak, yardım ekiplerini gecikebilir diye düşünüyorum. Ama bu okul daha iyi diye duydum. Bu okula gitmem mantıklı olur mu?
Zaten depremden o kadar bir korkum yok. Ama mesela bir şey olsa yardım çok geç gelebilir. Balıkesir depremi, Kütahya, Diyarbakır hepsinden etkilenen bir ildeyim.
En azından orası ekiplere daha yakın, gitmek istediğim okul dağın üstünde, bizim okulu unutmuş bile olabilecekler.Şehrin içinde okulda bile okusan yardım ekiplerinin seni bulucağı ne malum buldu diyelim o zamana kadar yaşıcağın ne malum.
Ben bursadayım öğlen sallanarak uyandım boş ver.
Unutsunlar.En azından orası ekiplere daha yakın, gitmek istediğim okul dağın üstünde, bizim okulu unutmuş bile olabilecekler.
Nasıl unutsunlar? Yıkılsa altında mı kalalım yani?Unutsunlar.
Okulları öyle baştan savma yapmıyorlar. Büyük deprem olmadığı sürece genelde depreme dayanıklı oluyorlar. Diyelim ki büyük depremde yıkıldı ilk olarak okula yardım ederler.En azından orası ekiplere daha yakın, gitmek istediğim okul dağın üstünde, bizim okulu unutmuş bile olabilecekler.
Nasıl unutsunlar? Yıkılsa altında mı kalalım yani?
Okulları öyle baştan savma yapmıyorlar. Büyük deprem olmadığı sürece genelde depreme dayanıklı oluyorlar. Diyelim ki büyük depremde yıkıldı ilk olarak okula yardım ederler.
Yakın bir zamanda sağlık kuruluşuna başvur.Bu yaşadığım ilde depremler fazla oluyor. Nakil istediğim okul şehirden uzak, yardım ekiplerini gecikebilir diye düşünüyorum. Ama bu okul daha iyi diye duydum. Bu okula gitmem mantıklı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.