2000TL klavye önerisi

6000TL bütçem var ve ekipman diziyorum. Mouse olarak Haste 2 Wireless alacağım. Geriye 4K kalıyor, ona da kulaklık ve klavye almam lazım. Aklımda bir kulaklık var, Razer BlackShark V2 X düşünüyorum ama düzgün bir klavye bulamadım. %60 boyutlarında küçük, uzun süre götürecek ve bu bütçeye göre kaliteli bir klavye arıyorum. Ne alabilirim?

6000TL bütçem var ve ekipman diziyorum. Mouse olarak Haste 2 Wireless alacağım. Geriye 4K kalıyor, ona da kulaklık ve klavye almam lazım. Aklımda bir kulaklık var, Razer BlackShark V2 X düşünüyorum ama düzgün bir klavye bulamadım. %60 boyutlarında küçük, uzun süre götürecek ve bu bütçeye göre kaliteli bir klavye arıyorum. Ne alabilirim?

MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye al geç.

Markayı ilk defa duydum, kaliteli midir? Daha uygun fiyata farklı önerileriniz varsa onlara da açığım, bütçem yetiyor ancak ne kadar uygun olursa o kadar iyi kafasındayım. F/P olarak daha iyisi yoksa bunu alabilirim.

Bu bütçeyi geç kendinden pahalı klavyelere taş çıkarıyor stoklar yeni geldi zaten bayağı kaliteli ürün.

Mouse olarak daha iyi bir ürün bakılabilir. Haste 2 hakkında sorun yaşayanlar vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı