- Makaleler
- 2
Link atar mısınız hocam nasıl 500TL'ye geliyor?
Temu'da AJ159 farey nasıl 33 TL'ye düşürülür? bu konuda @Burak Karabal hocam detaylı şekilde anlattı.
Link atar mısınız hocam nasıl 500TL'ye geliyor?
Sadece kendim 2 3 aydır kullanıyorum, onun dışında araştırırsan çoğu kişinin kullanıp sorun yaşamadığını görebilirsin. Sende yaşandı diye mouse çöp mü oluyor
Bana da öyle geldi R1 söyleminden sonra.
Hocam ben daha o markayı ne öneririm ne alırım ben yaşadıklarımı söylüyorum size bunu birbaşkası yaşamayacak diye bir kaide yok bilin diye söylüyorum.
Hocam ben daha o markayı ne öneririm ne alırım ben yaşadıklarımı söylüyorum size bunu birbaşkası yaşamayacak diye bir kaide yok bilin diye söylüyorum.
Rapoo'yu buna tercih ederim.
Garantiye göndermek yerine çöp diyorsun, madem sorun yaşadın göndersene garantiye. Her markada illa sorun yaşayan bir insan olur. Ama bir tek sen yaşadın diye önermiyorum da diyemeyiz.
Temu'da AJ159 farey nasıl 33 TL'ye düşürülür? bu konuda @Burak Karabal hocam detaylı şekilde anlattı.
Garanti kapsamına girmedi kullanıcı hatalı dediler halbuki çok sakin bir League of Legends oyuncusuyumdur.
Garanti kapsamına girmedi kullanıcı hatalı dediler halbuki çok sakin bir League of Legends oyuncusuyumdur.
Temu'dan mouse almak ne kadar mantıklı bilmiyorum kalitesi açısından bir şey diyemem ama alt sepet tutarı vs. var trslimat süreside uzun oluyor genelde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.