2000TL mekanik klavye önerisi

Bütçe
0-2000
Prime alabilirsiniz hocam 40 TL'ye hocam. Klavye 2 haftaya geliyor bir sorun olmaz. Benim 5087b 8 günde gelmişti.
Eki Görüntüle 2174278

Hocam alabiliyorken 5087b alın derim yanına bile yaklaşamaz XPG.

Sanırsam öyle yapmayı deneyeceğim 1 2 haftaya alırım bunu teşekkür ederim herkese.

Sanırsam öyle yapmayı deneyeceğim 1 2 haftaya alırım bunu teşekkür ederim herkese.
Önemli değil hocam her zaman. Siz alasıya ekstra kupon indirimi girebilir ya da biter büyük ihtimal. O zaman da yazarsınız o an ne mantıklıysa onu atarız :D. İstediğiniz zaman yazabilirsiniz.

TR de satılan başka bir klavye yok mudur?
Belirteyim TR düzen isterseniz ileride keycaps alıp değiştirebilirsiniz uyumludur 5087B.

Önemli değil hocam her zaman. Siz alasıya ekstra kupon indirimi girebilir ya da biter büyük ihtimal. O zaman da yazarsınız o an ne mantıklıysa onu atarız :D. İstediğiniz zaman yazabilirsiniz.

:D vallahi o zaman soluğu yine burada alırım ben 2 k var sanıyordum şimdi kontrol ettim de 1600 civarı bir şey var ona buna derken parayı yemişim ondan dolayı 1 2 haftaya 2 k yapıp almaya çalışacağım.

Belirteyim TR düzen isterseniz ileride keycaps alıp değiştirebilirsiniz uyumludur.

Bu bilgi için sağ olasın ileride zaten kendim klavye için bir dizayn yapmaya çalışırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı