2000TL mekanik klavye önerisi

Walterwhite11

Centipat
Daha fazla  
1500 Max 2000TL'ye kadar mekanik klavye önerisi olan varsa yazabilir mi? Şu anda Corsair K55 Pro kullanıyorum. Geçen internet kafede klavye kullandım mekanik bayağı güzel geldi. Uygun fiyatlı güzel marka öneriniz var mı?

İkinci elde G710+ öneririm yalnız keycapsları kesinlikle kırılıyor ve aydınlatmanın bozulma ihtimali var ama bence yeriniz müsaitse en iyi mekanik klavye.

Switch tipi tamamen kişişel zevke bakar. Mesela bence blue çok güzel ama çok gürültülü oluyor.

Merhaba. Red, brown, blue switch’lerden hangisini tercih edersiniz?
Dediklerinizin detayını bilmiyorum yani mekanik ilk defa kullandığım için açılımları nedir kısaca anlatır mısınız ?

Yok hocam ya böyle tarzda hoşuma gitmiyor normal siyah klavye olsun bilindik yerden almak daha iyi

İkinci elde G710+ öneririm yalnız keycapsları kesinlikle kırılıyor ve aydınlatmanın bozulma ihtimali var ama bence yeriniz müsaitse en iyi mekanik klavye.

Switch tipi tamamen kişişel zevke bakar. Mesela bence blue çok güzel ama çok gürültülü oluyor.

İkinci el istemiyorum ya sıfır ucuz ne var diye merak ettim benim kullandığım da blue switch olabilir ses ince ama biraz fazlaydı

İkinci el istemiyorum ya sıfır ucuz ne var diye merak ettim benim kullandığım da blue switch olabilir ses ince ama biraz fazlaydı

2. el istememeyi anlayabilirim ama şu Çin malına 2000 TL vermek varken 1.200 TL'ye G710 almak çok daha mantıklı. Eğer Logitech bu klavyeyi bahsettiğim kronik sorunlar olmadan yapmayı becerseydi kesin al derdim ama şu an keycap yenilemen kesinlikle gerekiyor uzun kullanımda.

Dediklerinizin detayını bilmiyorum yani mekanik ilk defa kullandığım için açılımları nedir kısaca anlatır mısınız ?
Red, sessizdir ama basarken tepki vermez. Blue, çok seslidir ve tepki verir. Brown da tepki verir ama blue kadar sesli değildir. Benim tercihim brown’dan yana ama genelde red veya blue tercih edilir.
İlk önce Media Markt gibi bir yerde klavyeleri denemenizi sonra karar vermenizi tavsiye ederim. Denemeden anlamanız imkansıza yakın; red sevmediğimi Z11 aldıktan sonra fark ettim ben, şimdi de satıyorum.

Çok güzel klavye. Yıllardır severek kullandım, geçenlerde dolaba kaldırdım ve hâlâ satmakla elimde tutmak arasında gidip geliyorum. Dediğiniz problemleri de yaşamadım ikinci el alıp 7-8 yıl kullanmama rağmen, keycap’leri de aydınlatması da sağlam. Bence tek eksi yanı boşluk tuşu bulmanın imkansıza yakın olması. Neden 6,5u, anlatsana biraz? 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı