2000TL modem önerisi

2000TL altı modem önerir misiniz?
Elinde kullandığın modem varsa yanına router al ve alıntıdakini yap.
Ben TD-9970 V3 modemimin yanına Xiaomi AX3000t aldım ve OpenWrt kurdum o şekilde kullanıyorum önceden Wi-Fi extender olmadan arka odalarda internet çekmezdi ama şimdi Wi-Fi extender olmadan cihaz full çekiyor ve 1080p de takılmadan video izleyebiliyorum.
OpenWrt'yi kurduktan sonra Wi-Fi ayarlarından ülkeyi Panama olarak ayarla sinyal gücünü en fazla yayan ülke o haberin olsun.
Ben bu videoyu izleyerek kurdum çok kolaydı ama vpn kısmını yapmadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kusura bakmayın geç gördüm. Altyapım Adsl modem yavaşlıyor kapatıp açınca her şeyi olması gereken hale dönüyor, her gün kapatıp açmam gerekiyor dalgalanma sorunları oluyor, çok cihaz açık olduğundan pingim yükseliyor modem arayüz ayarı kısıtlı olduğundan ayar yapamıyorum.

Kusura bakmayın geç gördüm. Altyapım ADSL modem yavaşlıyor kapatıp açınca her şeyi olması gereken hale dönüyor, her gün kapatıp açmam gerekiyor dalgalanma sorunları oluyor, çok cihaz açık olduğundan pingim yükseliyor modem arayüz ayarı kısıtlı olduğundan ayar yapamıyorum.

Keenetic cihazlara bak derim senin sorunun SNR sinyalleri ile ilgili olabilir ama Keenetic modemler pahalıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı