Böyle sorun yaşayan tanıdık veya forumdan biri var mı? Bakmak isterim bir.Click sorunu var hocam onda.
Böyle sorun yaşayan tanıdık veya forumdan biri var mı? Bakmak isterim bir.Click sorunu var hocam onda.
martta 0 aldım kullanıyorum memnunum ama ne zaman çıktığına hiç bakmadım. İkinci el bulunursa mantıklı olur tabii, zaten şuan stoklarda pek yok sanırım hepsiburada'da falan da 5000e satılıyorEski bir fare kendisi. Pek alınmasını önermem. Ha belki ikinci el alınabilir.
@JakerT4 anlatır bana söyleyen o.Böyle sorun yaşayan tanıdık veya forumdan biri var mı? Bakmak isterim bir.
Stok yok ve eski çünkü hocam.martta 0 aldım kullanıyorum memnunum ama ne zaman çıktığına hiç bakmadım. İkinci el bulunursa mantıklı olur tabii, zaten şuan stoklarda pek yok sanırım hepsiburada'da falan da 5000e satılıyor
İ7 13700h rtx4060 120w yeterli mi hocam ?Viper8KHz kullanıyorum gayet memnunum. Kullandığım sisteme profilimden bakabilrisin 8K Hz yapınca oyunda takılmalar oluyor 4K denediğimde de biraz takılmalar olmuştu 2KHz de sıkıntı yaşamıyorum sistemini bilmiyorum ama 8K yı destekleyeceğini de düşünmüyorum.
8KHz kullanılmaz. Daha 4KHz bile ortada yok.İ7 13700h rtx4060 120w yeterli mi hocam ?
Bu söylediğiniz modeller orta büyük elliler için uygun mu?Sabre Pro ele. Firmware Update sonrası brick olma sorunu var.
Size önerim aralarından Aerox 3.
Diğer önerim VGN Dragonfly F1 veya Lamzu Atlantis olur.
Click sorunu var hocam onda.
Evet. Bu arada Lamzu daha iyi.Bu söylediğiniz modeller orta büyük elliler için uygun mu?
Click değil DPI sapması. Mesela 800 ayarlıyorsun ama 750 gibi bir şey oluyor.Böyle sorun yaşayan tanıdık veya forumdan biri var mı? Bakmak isterim bir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.