2000TL mouse önerisi

Bütçe
2000

hasqer

Hectopat
Merhaba bir oyuncu faresi arıyorum. Çalışırken başka PC, oyun oynarken başka PC kullanacağım için Bluetooth olma zorunluluğu var. Aklımda bunlar var siz ne önerirsiniz?
Connectgame'den alışveriş yapmak istemiyorum oradan önermemenizi rica edeceğim.

Merhaba bir oyuncu faresi arıyorum. Çalışırken başka PC, oyun oynarken başka PC kullanacağım için Bluetooth olma zorunluluğu var. Aklımda bunlar var siz ne önerirsiniz?
Connectgame'den alışveriş yapmak istemiyorum oradan önermemenizi rica edeceğim.

R1 Pro ve üstü almayacaksan alma MCU kötü.

Zaten R1 Pro'nun batarya kapasitesi çok düşük ve R1 Pro Max bütçenizi çok aşıyor. Fareyi tutuş şekliniz nedir?
Fingertip ile palm arasında gibi hibrit tutuyorum hocam. El ölçüm 17 cm. Uzun süre DeathAdder V2 Mini kullandım. Boyutları örnek verdiğim Mouse'lara çok yakın. Ergo, Bluetooth'lu mouse bulamayınca simetrik fareye aramaya geçtim.

Fingertip ile palm arasında gibi hibrit tutuyorum hocam. El ölçüm 17 cm. Uzun süre DeathAdder V2 Mini kullandım. Boyutları örnek verdiğim Mouse'lara çok yakın. Ergo, Bluetooth'lu mouse bulamayınca simetrik fareye aramaya geçtim.
V2 Mini benzeri istiyorsanız M3S Pro, biraz daha büyük istiyorsanız M3 Pro alabilirsiniz. M3 Pro palm için daha uygundur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı