2000TL mouse önerisi

• Konuyu başlatan sfeyn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 173

sfeyn

Centipat
Daha fazla  
Şu anda Logitech G102 mouseunu kullanıyorum kablosuz bir şeyler arıyorum. Fortnite ve Valorant gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. Fevell Z1 düşündüm önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Bütçe 1500-2000TL çok aşmazsa sevinirim.

İlk defa bu kadar fazla kişi gördüm, tebrik ederim hocam 🙃

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-03-21-15-51-50-520_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2026-03-21-15-51-50-520_com.android.chrome-edit.jpg
    163,7 KB · Görüntüleme: 26
A9 Plus'ın pembe renk seçeneğinin de olması ve özellikleri iyi ama Wraith'e çok güvenemiyorum garanti ve iade konusunda,birde Atk'nin yazılımı nasıl?
İade konusunda bir sorun olmadıkça iade yapamıyorsunuz zaten. Garanti konusunda ise ben WLmouse Beast X Pro’da oksitlenme sorunu yaşadım ve 20 gün boyunca yedek parçanın temini için beklettiler. Dün sabah yedek parçanın geldiğini söylediler öğlen saatlerinde ise Aras kargo ile mouse’u Wraith’e gönderdim. Şu an inceleyeceklerini falan söylüyorlar Mouse’u ama anlamadım o kısmı zaten ücretsiz kasa değişimi yapacakları mailde direkt olarak yazıyor. Mouse’u incelemeleri bu işleme ne katacak? Değişecek kısım belli zaten, Mouse’un üst kasası.
Her neyse işte Mouse’u onlara gönderdim bakalım ne gibi sonuçlar edineceğim göreceğim.

Wraith ürünün yedek parça konusunda gerçekten kötü. Ben yine olsa yine Wraith’ten alırım çünkü sorun yaşayacağım kesin bir şey değil sonuçta bu sorunlar da doğrudan Wraith ile ilgili değil. A9 Plus alabilirsiniz. Daha önce çok kez Wraith’ten bir şey aldım tek birinde sorun yaşadım. O da bu anlattığım zaten. Garantiden direkt olarak ürün değişimi daha kolay oluyor eğer stok varsa direkr yenisini gönderiyorlar. Parça değişimi söz konusu olduğunda ise ellerinde yedek parça bulunmadığı için markadan temin etmelerini bekliyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı