Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama bu var. Bir de steelseries logitech gibi markların klavyelerini bulabilirsiniz ama o tarz klavyeler genelde hot swap olmadığı için fazla takip etmiyorum. Kısaca fazla bilgim yok.
Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama bu var. Bir de steelseries logitech gibi markların klavyelerini bulabilirsiniz ama o tarz klavyeler genelde hot swap olmadığı için fazla takip etmiyorum. Kısaca fazla bilgim yok.
Outemu switchlerde genelde yay sesi oluyor diye biliyorum. Ayrıca daha önemlisi bir süre sonra çift basma da olabilir ama bu klavye hot swap diye biliyorum bütçemi biraz daha arttırırım derseniz daha iyi switchler alabilirsiniz klavyeye.
Düzeltme: Hocam bu klavyede sanırım [+] şeklinde olan outemu var. Bir iki videoya bakarken gördüm. Ben + şeklinde olan vardır diye düşünmüştüm. [+] şeklinde olanlarda pek fazla sorun olmaz ama yay sesi yine de olabilir.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!