2000TL red switch mekanik %100 RGB klavye önerisi

Bütçe
2000

musta324_1

Decapat
Daha fazla  
Bu bütçeye ne önerirsiniz? 200-300 lira kadar artırabilirim gerekirse, RGB ve tuşları %100 (numpadler ok tuşları vs) olması lazım.

Son günlerde ben de bu arayıştayım gerçek anlamda bu bütçenin en iyi %100 klavyesi nedir yok mu forumda bu işten çok iyi anlayan?

Bu bütçeye ne önerirsiniz? 200-300 lira kadar artırabilirim gerekirse, RGB ve tuşları %100 (numpadler ok tuşları vs) olması lazım.
Redragon vs var ama malzeme kalitesi tatmin etmiyor gerçek anlamda, aigolar var onlarda da rgb yok iki ucu sıkıntılı değnek

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama bu var. Bir de steelseries logitech gibi markların klavyelerini bulabilirsiniz ama o tarz klavyeler genelde hot swap olmadığı için fazla takip etmiyorum. Kısaca fazla bilgim yok.

Hocam outemu kullanıyormuş. Alınır mı sizce birde yay sesi var mıdır acaba çok inceleme bulamadım.

Biliyorum bütçeniz 2000 ama çıkabiliyorsanız bunu almanızı öneririm.

Outemu switchlerde genelde yay sesi oluyor diye biliyorum. Ayrıca daha önemlisi bir süre sonra çift basma da olabilir ama bu klavye hot swap diye biliyorum bütçemi biraz daha arttırırım derseniz daha iyi switchler alabilirsiniz klavyeye.

Düzeltme: Hocam bu klavyede sanırım [+] şeklinde olan outemu var. Bir iki videoya bakarken gördüm. Ben + şeklinde olan vardır diye düşünmüştüm. [+] şeklinde olanlarda pek fazla sorun olmaz ama yay sesi yine de olabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı