2000tl sistem topladım inceler misiniz

ssd yi çıkarmak istemiyorum çünkü 3tb hdd var zaten ve oyun amaçlı topluyorum evet. işlemci konusunda tereddütte kaldım kalmadım değil 6300 önermenizin nedeni nedir acaba?
İlk mesajımda önerimi yaptım. Eğer HDD'niz zaten varsa eklediğimi çıkarıp SSD'yi koyun. İşlemciyi fx 6300 önermemin sebebi amacınızın oyun olması. Eğer günümüz oyunlarını ve gelecek 3-4 yıldaki oyunları high-ultra ayarlarda oynamak istiyorsanız ekran kartınızı en azından bir gtx 770 yapmalısınız.
Edit: Aldıysanız geçmiş olsun dileklerimle birlikte hayırlı olsun diyorum. Berkay is out :D

İlk denemem oldu demişsiniz de buradaki insanlar deneme amaçlı sistem toplamıyorlar. Almayacaksanız zaman harcamaya&harcatmaya gerek yok.
+ İşlemciyi fx 6300 yapıp ssd'yi çıkararak ekran kartını yükseltin sistem oyun amaçlı kuruluyorsa. Ve yine bu sisteme 750+80 gereksiz...
TOPLAM : 1.731,22 TL
KDV (%18) : 311,62
NAKİT / HAVALE (TL) : 2.042,84 TL
[TBODY] [/TBODY]

Teşekkür ediyorum değerlendireceğim bunu.

Size de teşekkür ederim, 6300'e ikna oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı