2000TL Sistem Toplama

Metaroth

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıdaki gibi bir sistem topladım(oyun için) size sorum aynı fiyata daha iyisini vatandan çıkarabilir misiniz?
Hatta ben sınırı aştım biraz daha ucuz 2000TL gibi olabilir.

Adsız.png

G3258 yerine İ3 4160 alın. Fribsy - Everest kasa almayın. Biraz bütçe aşıldı ama değecek.
Adsız.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar adama 2000tl bütçe var iken apu tavsiye ediyorsunuz birde frisby kasa almayın 2000 tl ye
İ3 4160
Msi h81-p33
Asus gtx 750 ti
Kingston 8 gb ddr3 ram
Wd 1 tb sabit disk
Thermarltake 500W kasa modelini hatırlayamadım 247 tl idi güzel bir kasa
1765 tl fln tutuyor bütcenizi 100 tl daha arttırıp
354 tl ye lg 21.5 inc 1980/1080p monitör var hepsi vatandan toplandı

Kendi listesine iyi baksaydınız keşke.

Arkadaşlar adama 2000tl bütçe var iken apu tavsiye ediyorsunuz birde frisby kasa almayın 2000 tl ye

O halde şu şekilde iş Görür;
1.png 2.png
Siteme SSD ekleyip ekran kartından kıstım. Merak etmeyin oldukça performanslı bir ekran kartıdır. performans şu şekilde olur diye tahmin ediyorum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@
O halde şu şekilde iş Görür;
Eki Görüntüle 113685 Eki Görüntüle 113686
Siteme SSD ekleyip ekran kartından kıstım. Merak etmeyin oldukça performanslı bir ekran kartıdır. performans şu şekilde olur diye tahmin ediyorum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

güzel lakin ssd ileride alınabılır ekran kartından kısmak bence gereksiz 750 ti performansı gayet güzel önerdiğim sistem bence f/p ürünü

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı