2000TL'ye kadar fare önerisi

Bütçe
1700

Tutel

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
SteelSeries Prime.

Razer Viper Mini.

Glorious Model O

Xtrfy M42 RGB.

Logitech G305 lightspeed.

Bu 5 marka arasından hangisini almalıyım sizce? Genelde LoL Valorant CS tarzı oyunlar oynuyorum. Palm tutus şeklini kullanıyorum SMX r 27 voyager elime tam oturuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries Prime.

Razer Viper Mini.

Glorious Model O

Xtrfy M42 RGB.

Bu 5 marka arasından hangisini almalıyım sizce? Genelde LoL Valorant CS tarzı oyunlar oynuyorum. Palm tutus şeklini kullanıyorum SMX r 27 voyager elime tam oturuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Palm tutuyorsan, bu fare büyük.

SteelSeries Prime.

Razer Viper Mini.

Glorious Model O

Xtrfy M42 RGB.

5 6 ay önce steelseries prime plus almıştım rival 3den geçtim hiçbir sorunu yok stabil bir şekilde çalışıyor şuana kadar hiç algılamadığı yada çift tıkladığı olmadı öneririm diğerlerini bilmiyorum

Palm tutuyorsan, bu fare büyük.

İki farede gayet iyi duruyor ama kablolu olsa performansı büyük ölçüde etkilemez mi bilgisayar dışında herhangi bir cihazda kullanmayı düşünmüyorum. Teşekkürler tavsiye için.

VGN Dragonfly önerebilirim bir zamanla kullandım tek problemi kozmetiği hassas klavyen sertse ve çevirirken vurursan izi belli oluyor
F1 Pro Max var bende ileri geri tuşunun altındaki bölüme hafif baskı yaptığında içeri gidiyor/ses çıkıyor sürekli oluyordu. Önceden gönderdim tamir edip gönderdiler ama bu sefer sıklıkla olmasa da aralıklı oluyor. Tekrar gönderdiğimde sorun olmadığını ve farenin tasarımından kaynaklı olduğu söylendi.

Siz kullanırken böyle bir şey var mıydı? Bir de farenin Click'leri bana bir garip geldi basılı tutup sağa sola çevirince oynuyor hissiyatı veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı