2000TL'ye kadar klavye/fare set önerisi

Ömer1649

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3-12100F işlemci, Gigabyte H610M H anakart, 16GB Ram, Sapphire RX6600 8GB GPU, Windows 11 Directx12
İyi akşamlar, en fazla 2000₺ ye kadar mekanik RGB klavye önerir misiniz? Set şeklinde de olabilir. 2015'ten bu yana gelişen klavye özelliklerinden pek bilgim yok.
  • RGB ve mekanik olsun.
  • Kablolu kablosuz ikisi de olabilir.
  • İlla top fiyat olsun demiyorum, daha ucuzu olup da 2000 ve üstü fiyatlı olanlardan iyi olan F/P klavye de olabilir.
  • Fare de alacağım için set şeklinde veya ayrı olarak fare önerisi de istiyorum.

Baktığım ürünler;
  • Gamepower G918 firestorm.
  • Gamepower starscream.
  • MSI Vigor GK50.
  • MSI Vigor GK30.
  • Lenovo Lecoo GK301.

Son düzenleyen: Moderatör:

İyi akşamlar, en fazla 2000₺ ye kadar mekanik RGB klavye önerir misiniz? Set şeklinde de olabilir. 2015'ten bu yana gelişen klavye özelliklerinden pek bilgim yok.
  • RGB ve mekanik olsun.
  • Kablolu kablosuz ikisi de olabilir.
  • İlla top fiyat olsun demiyorum, daha ucuzu olup da 2000 ve üstü fiyatlı olanlardan iyi olan F/P klavye de olabilir.
  • Fare de alacağım için set şeklinde veya ayrı olarak fare önerisi de istiyorum.

Baktığım ürünler;
  • Gamepower G918 firestorm.
  • Gamepower starscream.
  • MSI Vigor gk50.
  • MSI Vigor gk30.
  • Lenovo Lecoo gk301.

Şimdi anladığım kadarıyla 2000 TL'ye hem mouse hem de klavye istiyorsunuz. SteelSeries Rival 310 ve Redragon K552 kumara önerebilirim.

Ürün güzele benziyor. Farklı ve herkes tarafından bilinmeyen ürünler bazen popüler ve pahalı ürünlerden daha iyi veya kafa kafaya olabiliyor, böyle ürünleri severim. Bu fare de umarım öyledir. Teşekkür ederim.

Şimdi anladığım kadarıyla 2000 TL'ye hem mouse hem de klavye istiyorsunuz. SteelSeries Rival 310 ve Redragon K552 kumara önerebilirim.

Teşekkürler

Ürün güzele benziyor. Farklı ve herkes tarafından bilinmeyen ürünler bazen popüler ve pahalı ürünlerden daha iyi veya kafa kafaya olabiliyor, böyle ürünleri severim. Bu fare de umarım öyledir. Teşekkür ederim.

Teşekkürler.

Tabii hangisine öncelik vermek istediğinizi bilmiyorum klavye gerçekten çok iyidir. Alacaksanız dikkat edin hem Rainbow hem de RGB olanı var.

K552 Kumara'ya 1000 TL vermek gibi bir hata yapılmamalı asla. Onun gibi bir şey olacaksa ikinci el Mizar MZ60 bakılmalı.
Mümkünse sıfır almalıyım, ikinci el tercih etmiyorum.

Bu bütçede alınabilecek en mantıklı klavye Royal Kludge RK61'dir.
Ürün küçük değil mi ve usb nano alıcısı var mı acaba? Ankartımda wifi ve Bluetooth modülü olmadığı için , wifi ve Bluetooth özelliğini kullanamam. Yalnızca nano alıcısı varsa olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı