2000TL'ye kadar UPS önerisi

33Mehmet33

Hectopat
Arkadaşlar bu sistemi yeni sipariş verdim. Benim yaşadığım bölgede elektrik işi çok sıkıntı yüksek ve düşük voltaj ve fazdan dolayı daha önce kombi ve ses sistemim yandı. O sebeple PC zarar görmesin diye ne yapabilirim? Tunçmatik akim korumalı 6'lı prizim var fakat ona rağmen PC ses sistemi yandı. Şimdi sorum şu biraz araştırdım bunun için satılan UPS'ler varmış. Elektrik gitsede PC'yi kapatmıyormuş belli bir süre. Peki bu UPS'lerin bu tür yüksek ve düşük fazda koruma olayı var mı varsa yüzde yüz mü? Benim sisteme uygun hangi UPS'ya da farklı bir ürün almamı önerirsiniz? 2K ya kadar çıkabilirim. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Screenshot_20230604_183550_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu sistemi yeni sipariş verdim. Benim yaşadığım bölgede elektrik işi çok sıkıntı yüksek ve düşük voltaj ve fazdan dolayı daha önce kombi ve ses sistemim yandı. O sebeple PC zarar görmesin diye ne yapabilirim? Tunçmatik akim korumalı 6'lı prizim var fakat ona rağmen PC ses sistemi yandı. Şimdi sorum şu biraz araştırdım bunun için satılan UPS'ler varmış. Elektrik gitsede PC'yi kapatmıyormuş belli bir süre. Peki bu UPS'lerin bu tür yüksek ve düşük fazda koruma olayı var mı varsa yüzde yüz mü? Benim sisteme uygun hangi UPS'ya da farklı bir ürün almamı önerirsiniz? 2K ya kadar çıkabilirim. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Eki Görüntüle 1808047
Dostum merhaba
UPS sadece elektrik gittiğinde içindeki aküler ile senin cihazında elektrik kesintisi yaşatmaz 30 dk -1 saat gibi değişir Kva bağlı aldığın cihaza bağlı ancak voltaj düşme olayına gelirsek invertör kullanman gerek o sana sürekli sabit voltaj verir oturduğun bölgede voltaj düşse de yukselsede invertör dengeler

Eğer UPS voltaj düzensizliği olduğu zaman ürünün zarar görmesini yanmasını engelliyorsa çok iyi. Peki kendi sistemime göre nasıl bir UPS almalıyım önerisi olan var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı