rephellboy
Hectopat
1500-2000 TL arası klavye almayı düşünüyorum. Uzun bir araştırmadan sonra bu klavyelerden birini almaya karar verdim fakat hangisini alacağımı karar veremedim.
Switch farklarını biliyorum. Sesli sessiz gibi Switch farklarını da fazla takmıyorum.
Sizce bu klavyelerden hangisi Switch kalitesi ve uzun süreli kullanım için daha iyi? Bir de bu klavyelerden herhangisinde kronik sorunları vs. gibi şeyleri var mı?
www.trendyol.com
www.itopya.com
www.vatanbilgisayar.com
Switch farklarını biliyorum. Sesli sessiz gibi Switch farklarını da fazla takmıyorum.
Sizce bu klavyelerden hangisi Switch kalitesi ve uzun süreli kullanım için daha iyi? Bir de bu klavyelerden herhangisinde kronik sorunları vs. gibi şeyleri var mı?
SteelSeries Apex 7 TKL Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Brown Switch, UK Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Apex 7 TKL Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Brown Switch, UK Qwerty yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
RAZER BLACKWIDOW V3 TE KLAVYE TR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER BLACKWIDOW V3 TE KLAVYE TR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da