2000TL'ye Sistem Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence sistem şöyle olmalı.
  • Zalman z11 plus kasa
  • Xigmatek Taura 550-600 watt psu
  • Gskill 4x2 1886 mhz (1600 mhz ile aralarında 10 tl gibi bir fiyat vardı)
  • Ramı 4 gb alıp sonradan bir 4 daha ekleyebilirsin.
  • Amd fx6300
  • Msi gtx 770
Telefonda olduğum için çok az bilgi verebildim. Anakart olarak 300 tl lik Asus anakart vardı. O sayede öndeki usb 3.0 portlarını kullanıyorsun.
Dediğim gibi mobil olduğumdan aklımda olan bilgileri söyledim.

SypeR MSI GTX 770 Twin Forzr ile Gaming OC arasındaki fark nedir? Arada baya fiyat farkı var çünkü.

Çok çok teşekkürler.

Bir de bir şey soracağım. Ben bu kasayı alıp toplayınca bir araya getirmem falan gerekiyor mu? Ben ilk defa kasa topluyorum da.

SypeR MSI GTX 770 Twin Forzr ile Gaming OC arasındaki fark nedir? Arada baya fiyat farkı var çünkü.

Aradaki tek fark frekans değerleri. Yoksa ikisi de aynı soğutmaya sahip ve aynı özellikleri barındırıyor. Frekansını da zaten MSI Afterburner ile veya karta Gaming OC vBIOS'unu atarak Gaming OC sürümü gibi kullanabilirsin. :)

Çok çok teşekkürler.

Bir de bir şey soracağım. Ben bu kasayı alıp toplayınca bir araya getirmem falan gerekiyor mu? Ben ilk defa kasa topluyorum da.
Vatan bilgisayar orada topluyor. Yalnız başlarında dur. Yoksa yarım yamalak toplayabiliyor o salaklar.

Çok sağ olun ama arkadaşım bana windows'u yükleme falan demişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows yükleme derken ?.
Mac os kuracaksan amd yerine intel işlemci almalısınız.

Pardon yükleme değil kurma demişti doğru mu yoksa topladığım bilgisayarı monitöre bağlayıp çalıştıracak mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı