2004 sürümünden 1909 sürümüne geçme

Hocam, güncellemeleri erteleyebilirsiniz. Buradan indirebilirsiniz.

Ama.

Güncelleştirmeleri ertelemen.

Ama diğer güncellemelerin yüklenmesini istiyorum sadece onu istemiyorum nasıl yapacağım.
Windows Update hizmetini kapatabilirsiniz.
Arama yerine "services" yazın. Açılan sekmede Windows Update'i durdurun ve kapatın.

Format atacağım için bazı Update'lere ihtiyacım var sadece 2004 sürümünün yüklenmesini istemiyorum.

Ama.

Ama diğer güncellemelerin yüklenmesini istiyorum sadece onu istemiyorum nasıl yapacağım.

1909 kurduktan sonra kendine ait güncellemeleri indirecektir. Zaten alttan yazar 2004 indir ve yükle diye. Tıklamadığın sürece 2004 sürüme geçmeyecektir.

1909 kurduktan sonra kendine ait güncellemeleri indirecektir. Zaten alttan yazar 2004 indir ve yükle diye. Tıklamadığın sürece 2004 sürüme geçmeyecektir.

Ben 2004 sürümüne geçmek istemiyorum ama Windows Update 1909 için önemli güncelleştirmeleri yüklemek lazım değil mi 2004 sürümüne geçmeden bunu nasıl yaparım.

Ben 2004 sürümüne geçmek istemiyorum ama Windows Update 1909 için önemli güncelleştirmeleri yüklemek lazım değil mi 2004 sürümüne geçmeden bunu nasıl yaparın.

Hocam öyle değil 1909 sürüme geçtiğinde güncelleme ayarlarında güncelleyebilirsin. 2004 sürüme geçmeyecektir. Altta yazar indir ve yükle diye 2004 sürümü. Tıklamadığın sürece 2004 sürüme güncellemeyecektir.

Yani Windows Update yapabilirim tıklamadığım sürece.
Evet. Resimde ki işaretlediğim yer tıklamadığın sürece güncellemeyecek 2004'e sürüme.
Ekran Görüntüsü (34)_LI.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı