iPhone 16 Pro alınır mı?

muzbaligi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba herkese, iyi akşamlar. Sizlere bir sorum olacak. Ben güncel olarak Samsung S23 telefonumu satıp iPhone 16 Pro modeline geçiş yapacağım. Güncel olarak PUBG Mobile oynuyorum ve S23 gerçekten inanılmaz ısınıyor ve dalgalanmalar yaratıyordu. Sizce iPhone 16 Pro'ya geçilir mi? Stabilite kamera performans bakımından bu telefon beni üzer mi günde 2-3 saat oyun oynuyorum bazen 4-5 saatte oluyor bu telefon beni rahatlıkla idare edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese, iyi akşamlar. Sizlere bir sorum olacak. Ben güncel olarak Samsung S23 telefonumu satıp iPhone 16 Pro modeline geçiş yapacağım. Güncel olarak PUBG Mobile oynuyorum ve S23 gerçekten inanılmaz ısınıyor ve dalgalanmalar yaratıyordu. Sizce iPhone 16 Pro'ya geçilir mi? Stabilite kamera performans bakımından bu telefon beni üzer mi günde 2-3 saat oyun oynuyorum bazen 4-5 saatte oluyor bu telefon beni rahatlıkla idare edebilir mi?
Alınır. Düz model almayıp Pro alırsanız daha iyi olur zaten. O fiyata Android telefonlarına da bakabilirsin de eğer Apple kullanmak istiyorsanız alınır. 17 falanda alınabilir ama size kalmış.

Şu an kullanıyorum. Sabah şarj doluyken uyanırsanız, akşama kadar götürür; ortalama kullanımda. Fakat ekran süreniz yüksekse, gün içinde bir kere daha şarja takmanız gerekebilir. Bunun dışında kamera olarak iyi ve oyunlarda da üzmez.

Samsunsg S23'ten memnun musunuz oyun performansı dışında?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı