2006 doğumlular askerlik için ne zaman muayene olmalı?

1.3 Multijet

Picopat
Yer
Mersin/Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Amele
Selamlar, az önce TikTok'ta karşıma 2 video çıktı ikisinde de 2006'lılar (2006'lıyım) en geç 31.12.2025 tarihine kadar sağlık ocağında muayenesini olup askerlik şubeye gitsinler gibi şeyler dedi. Eğer muayene olmazsak 01.01.2026 tarihinden itibaren ceza yemeğe başlarsınız gibi şeyler dediler, şimdi ben ne zaman muayene olup askerlik şubeye gidip işlemlerimi halletmeliyim? Ocaktan önce mi ocaktan sonra mi?

Selamlar, az önce TikTok'ta karşıma 2 video çıktı ikisinde de 2006'lılar (2006'lıyım) en geç 31.12.2025 tarihine kadar sağlık ocağında muayenesini olup askerlik şubeye gitsinler gibi şeyler dedi. Eğer muayene olmazsak 01.01.2026 tarihinden itibaren ceza yemeğe başlarsınız gibi şeyler dediler, şimdi ben ne zaman muayene olup askerlik şubeye gidip işlemlerimi halletmeliyim? Ocaktan önce mi ocaktan sonra mi?
Şimdi git zaten şubattan itibaren gitmeye başlanacak askere 2006 doğumlular için.

Şimdi git zaten şubattan itibaren gitmeye başlanacak askere 2006 doğumlular için.

Şu anda kilo verme aşamasındayım ortalama 1-1.5 ay kadar sürecek. Ocaktan sonra olacağım sanıyordum. Teşekkürler bilgi için.

Liseliyseniz veya üniversitedeyseniz, teciliniz varsa bir sıkıntı olmaz. Şu an okuyorsanız gidip muayene olmanız gerek yok.

Okul okumuyorum sağ olun bilginiz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gitmek istemiyorsan ertelet. 22 yaşını tamamladığın yılın sonunu geçmemek kaydıyla 3 yıl erteletme hakkın var düz lisesi mezunu isen, meslek lisesi için ise 6 yıl.
5 yıl hakkım var ama bir an önce yapmak istiyroum iş hayatıma çok fazla engel oluyor askerlik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı