2006 model, 200.000 kilometrede 307 alınmalı mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ankara'da yaşıyorum otomatik vites 2006 model bir 307 bulduk. 200 bin kilometrede, LPG & benzinli, değişeni yok, 2.5 parça boyası var, 350bin TL'ye anlaştık. Bugün bakmaya gidiyoruz, ne düşünüyorsunuz?

Ankara'da yaşıyorum otomatik vites 2006 model bir 307 bulduk. 200 bin kilometrede, LPG & benzinli, değişeni yok, 2.5 parça boyası var, 350bin TL'ye anlaştık. Bugün bakmaya gidiyoruz, ne düşünüyorsunuz?

Boyalı araba almamaya dikkat edin hocam 307 çok sorun çıkaran bir araba kmside az değil güzel bir ekspertize götürün.

Hocam aman uzak dur hemde otomatik vites.
Otomatik vites olunca ne oluyor usta?

Boyalı araba almamaya dikkat edin hocam 307 çok sorun çıkaran bir araba kmside az değil güzel bir ekspertize götürün.

Otomatik vites olunca ne oluyor usta?
Boya önemli değil sonuçta 2006 model araba motor yürüyen daha önemli kaportadan.
Otomatik vitese gelirsek sorunlu bu modelde ısınıyor vs.Galeriye vs satamazsınız almaz çünkü hele otomatiği hiç almaz.

Boya önemli değil sonuçta 2006 model araba motor yürüyen daha önemli kaportadan.
Otomatik vitese gelirsek sorunlu bu modelde ısınıyor vs.Galeriye vs satamazsınız almaz çünkü hele otomatiği hiç almaz.
Ustan varsa sağlam bi baktır derim motor yürüyene.Araç da lpg var motor işlem görmediyse kendi subapları bir yere kadar gidiyor çelik subap olmadığı için.Bizdeki mesela 250 k küsürlerde patladı subap eritti.Motoru kucakladık.

Kilometresi iyi 307 LPG üzebilir dizelleri sorunsuz genelde şanzımanı servise gösterin bence her usta anlamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı