2006 model Opel Corsa otomatik vites alınır mı?

Evin ikinci arabasi olarak abim ve benim ortak aldigimiz MT-25'i satip araba almayi dusunuyoruz. Bir tanidigimiz takas ile almis arabayi. Arac 2006 model 1.3 enjoy paket otomatik vites 210 bin km de 315 bin lira istiyor. Aracta degisen olmadigini soyluyor ama eger anlasirsak kesin expertiz yaptirtacagiz. Alirken neye dikkat etmeli? Bu fiyata aldigimiz araba bizim basimiza dert acar mi? İkimizde ogrenciyiz ve part time calisiyoruz. Araca yuklu masraf yapacak durumumuz yok. Bu konu hakkinda aydinlatabilirseniz cok mutlu olurum keza ben senelerdir kulustur de olsa kendi arabama binmek istedim. Yorumlariniz icin şimdiden teşekkürler.

Yarı otomatik (Easytronic diye geçer) bunlar yanlışım yoksa, o biraz soru işareti. Onun dışında çok bir masraf açacağını sanmam. Sağlam motor bunlar. İyi bir ustaya özellikle şanzımanı gösterin, motoru da kontrol ettirin ve eksper yaptırın. Bir sorun çıkmazsa alınabilir, ekonomik arabadır.

Evin ikinci arabasi olarak abim ve benim ortak aldigimiz MT-25'i satip araba almayi dusunuyoruz. Bir tanidigimiz takas ile almis arabayi. Arac 2006 model 1.3 enjoy paket otomatik vites 210 bin km de 315 bin lira istiyor. Aracta degisen olmadigini soyluyor ama eger anlasirsak kesin expertiz yaptirtacagiz. Alirken neye dikkat etmeli? Bu fiyata aldigimiz araba bizim basimiza dert acar mi? İkimizde ogrenciyiz ve part time calisiyoruz. Araca yuklu masraf yapacak durumumuz yok. Bu konu hakkinda aydinlatabilirseniz cok mutlu olurum keza ben senelerdir kulustur de olsa kendi arabama binmek istedim. Yorumlariniz icin şimdiden teşekkürler.

Hocam merhaba aracı biraz inceledim fiyatı biraz uygun tutmuş satıcı bunu değerlendirebilirsiniz o kadar fazla km de yok 210 bin km aracın kondisyonu korunmuş ise 2006 bir araca göre gayet iyi bir sayı. Motoru dizel 1.3 gayet yeterli olacaktır ve şahsen külüstür sayılabilecek bir araba olarak görmüyorum ayrıca kesinlikle expertiz yaptırın ve indirebildiğiniz kadar fiyatını indirmeye çalışın. (2006 çıkışlı bir arabada değişen, boya gibi parçalar çok önemli değil) Son olarak Opel, Toyota, Nissan, Honda gibi markalar fazla sorun çıkarmaz ve ekonomiklerdir. Eğer aracın büyük bir sorunu yok ise almaya değer buluyorum ve dediğiniz gibi insanın kendine ait bir arabası olması işlerini çok daha kolaylaştırabileceğini umuyorum.

Gürültülü ve titreşimli çalışıp içeriye çok ses vermesi, yalıtımının zayıf olması dışında bir sorunu yok. Çok ekonomik ve rahat bir araçtır. Ek olarak düşük devirde keyifsizdir, yol tutuşu çok da iyi değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı