2006 Renault Megane 2 yazılım atılır mı?

"ForR"

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yukarıda belirttiğim gibi araç 2006 model Renault Megane 2 1.5 dCi dinamik paket 80 beygir. Ben aracın biraz canlanması için stage 1 yazılım attırmayı düşünüyorum araç baķımlı motoru temiz Turbo'su 7 ay oluyor değişeli. Araç 232 bin kilometrede. İlk defa boyle bir şey deneyeceğim için merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. İnternette aynı modele atılan yazılımlara baktığımda 30 beygir civarı artış 50 nm civarı bir tork artışı oluyormuş benim istediğimde araba hafif canlansın bir de normal kullanımda %10 civarı yakıt tasarrufu oluyormuş galiba bunları merak ediyorum. Motorum yazılım atmaya uygun mu ne gibi sıkıntıları olabilir? Tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stage 1 atabilirsiniz bir sıkıntı olacağını sanmam. Hatta yararı olur düşük devirlerde hantallaşma, baygınlık problemi de çözülür.

Stage 1 atabilirsiniz bir sıkıntı olacağını sanmam. Hatta yararı olur düşük devirlerde hantallaşma, baygınlık problemi de çözülür.

233 bin km de olduğu için biraz tedirginim motoru elime almak istemiyorum. Varsa bilen 1.5dCi motor yazılım için uygun mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı