[Alındı] 2006 Megane II

Atarsınız, hiç acele etmeyin, kendi başınıza tur atma gününüz de gelecektir. Bu konuda tecrube sabittir.(y)

Kesinlikle ehliyetsiz direksiyon başına geçmeyin, hele ki trafiğin yoğun olduğu bölgelerde, sokaklarda asla. Bunu yalnızca "polis yakalarsa para cezası yazar, keser" gibi düşünmeyin... Örneğin, ehliyetsiz araç kullanıp Allah korusun kaza esnasında haklı iken haksız duruma düşmek gibi bir çok neden var...

Hem insanın ağabeyinin yanına, ön koltuğa oturup tur atmak, yolculuk etmek kadar güzel bir şey olamaz.(y)

@Akif Dostum araç manuel mi yoksa otomatik şanzıman mı?
Baba mesleği takisicilik olunca bu araç hakkında ister istemez detaylı bilgiye sahip oluyor insan :)
Otomatik şansıman versiyonu çok sıkıntılı bu aracın, manuel ise masrafa sokmayacaktır sizi.

Arabanın hız göstergesine hiç bakmadığım için çok iyi hatırlamıyorum ancak Focus 2. viteste 60km kadar gidiyor diye biliyorum. Varsa yoksa devir saatine bakıyorum :)

Megane 60km hıza 4. viteste mi çıkıyor ise gülerim ben buna :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı