2006 Reno Scenic alınır mı?

HitmenKamil

Hectopat
Yer
Bursa
Bu sefer de dayımın oğlundan Reno Scenic alacağım, pişman olur muyum diye sormak istedim. Aracın sorunları var mıdır, yazarsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• download.jpg
    download.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 231
Bu sefer de dayımın oğlundan Reno scenic alacağım, pişman olur muyum diye sormak istedim. Aracın sorunları var mıdır, yazarsanız sevinirim.

Renault'un ürettiği malzeme kalitesi üst kalitede olan en güzel mpvlerden birisidir. Ailecek 2003-2016 yılları arasında 2. araç olarak bütün kasalarını kullandık. Scenic 2'lerde kronik ekran sıkıntısı var. Renault port uygulaması mevcut. Genellikle yetkili serviste değişiyor. Ekran değişimi kontrol et. Alacağınız araç 1.5 dci ise yokuşlarda bir sıkıntı olmaz ancak 1.6 biraz hantal kalıyor. Onun dışında bir ekspere iyice baktır. Piyasası saşırtıcı derece değişik. Arkadaşlarım yeni Scenic 2 sattılar. 2 günde satıldı araç ve piyasa rakamının üstünde bir fiyattaydı. Fiyatı iyi ise alınır.

Maksimum 90K diye düşünüyorum. Otomatik ve temizse 95-100 maksimum yapacağı paradır. Dediğim para privillege paket ve sunrooflu olanları için. Maalesef yüksek fiyatlar ancak yapacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı