Daha fazla
Aracı 2 gün önce aldım ama müzik işi tamamen kaosa dönüştü. Bir bluetooth modülü lazım. Neyse uzatmayalım.
İnternette araştırmalarım sonucunda şu iki ürünün işimi görebileceğini düşündüm ama aradaki fiyat farkı kafamı karıştırdı. Birisi 199 TL diğeri 295 TL. Satıcıya mesaj attım ve 199 TL olandan tek farkının mikrofon olduğu bilgisini aldım. Ürünlerden birisi Bluetooth 4.1 diğeri Bluetooth 5.0 ile çalışıyor. Mikrofonla işim yok, sizce hangisini tercih etmeliyim? Saygılarımla.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
İnternette araştırmalarım sonucunda şu iki ürünün işimi görebileceğini düşündüm ama aradaki fiyat farkı kafamı karıştırdı. Birisi 199 TL diğeri 295 TL. Satıcıya mesaj attım ve 199 TL olandan tek farkının mikrofon olduğu bilgisini aldım. Ürünlerden birisi Bluetooth 4.1 diğeri Bluetooth 5.0 ile çalışıyor. Mikrofonla işim yok, sizce hangisini tercih etmeliyim? Saygılarımla.
Autoline Honda Civic-accord Fd6 Uyumlu Mikrofonlu Bluetooth Kit - Fiyatı, Yorumları
Autoline Honda Civic-accord Fd6 Uyumlu Mikrofonlu Bluetooth Kit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Genel Markalar Honda Civic-accord Fd6 Uyumlu Bluetooth Kit - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Honda Civic-accord Fd6 Uyumlu Bluetooth Kit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.