(2008) GTA 4 vs Cyberpunk 2077 (2020) Yeni Nesil Deneyim

O dönemler çıkan GTA 4 ve COD 4 tarihin en büyük devrim yapan oyunları arasında ilk üçtedir kesinlikle.

Optimizasyon sorunu olmasına rağmen sistemleri ise fazla zorlamıyordu aslında. Ben GTA 4 çıktığı ilk gün alıp oynamıştım. ATI Radeon 1600 ile oyunu bitirmiştim fazla kasmadan. Aynısı Cyberpunk için söylenemiyor bile.

2077 olduğu için suyun üstünde bile yanan bombalar yapmışlar neyini anlamıyorsunuz?

The Witcher 3 diye bir oyun olmasa Cyberpunk bu kadar konuşuluyor olur muydu acaba?
Bence konuşulmazdı.
Daha doğrusu insanlar bu kadar beklentiye girmezdi. Yapımcılar ise tehditler almaz, oyunu bitirdikten sonra çıkarırlardı. Biz de görünce "Adını bile duymadığımız bağımsız firma çapına göre iyi iş çıkarmış" derdik. Tabi oyun bu kadar kapsamlı da olmazdı (para olmayacağı için).

Evet dostum RPG oyunu ile açık dünya oyunlarını kıyaslıyorum nerden anladın . Cyberbug sjsjsjsjs .
Dalga geçicem diye dalga geçilecek duruma gelmişsiniz.
Allah ananıza babanıza sabır versin.
Şimdi konuya geçiyorum bak dostum RPG oyunu ile açık dünya oyununun hikayesini, oynanışını mı karşılaştırmış? Hayır fizik karşılaştırması yapmış.
Oyundan anlamadığını ne güzel belli ediyorsun fanboy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…