(2008) GTA 4 vs Cyberpunk 2077 (2020) Yeni Nesil Deneyim

Gayet güzel bir karşılaştırma. GTA 4 yeni çağ başlatan bir oyundu. Böyle gereksiz hype yapılan bir oyunda daha adam akıllı su fiziğinin olmaması bile cidden gülünç bir durum.

CBP2077'deki fizikler bana Far Cry 5'i hatırlattı. Far Cry 2 vs 5 karşılaştırmalarına bakarsanız anlarsınız.
 
GTA 4 oyun tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyunlarındandır. Fizik motoru bugünkü oyunlardan bile iyidir, şüphesiz zamanın çok ötesinde bir oyundu. Cyberpunk denen oyun sinemada Marvel, süper kahraman filmleri neyse onun oyun halidir. Hani gerçekçilik? Hani hikaye?
Adı üstünde, oyun. Gerçek olması gerekmiyor. Diğer dediklerin neyse de bir oyunun gerçeklikle alakası olup olmamasının bağlantısını anlamadım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı