2008 Honda Civic FD6 mı 2016 Renault Fluence icon mu?

MelikAK

Hectopat
Merhaba, en fazla 850 bin TL olacak şekilde 2. El araç bakıyorum. Aradığım kriterler otomatik vitesli olması, 200 bin km üstüne pek çıkmaması, çok yakmaması, pek sorun çıkarmaması ve aile kullanimina uygun olması. Başlıktada gördüğünüz üzere aslında sorduğum soru 2008 civarı Corolla, Civic gibi araçlara bu parayı vermek mi yoksa ondan 8 yaş daha genç full paket bir araca bu parayı vermek mi? İlk aracımız olacak o yüzden çok bir bilgimiz yok, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Bu arada başlığa konu olan araçların detaylarını bırakayım.

2008 Honda civic 1.6 İ-vtec elegance (full paket)

150 bin km

Otomatik

Kaput ve sağ ön çamurluk lokal boyalı

Lpg li

2016 Renault fluence Icon (sunroof hariç full)

141 bin km

Otomatik

Dizel

Arka tampon ve bagaj kapağı değişen

Sol arka çamurluk boyalı

İkisininde fiyatları aynı

2008 Civic ile 2016 Fluence aynı fiyata ise, Civic’in sağlamlığı ve motor kalitesi avantaj sağlar ancak Fluence daha yeni model ve dizel olması yakıt konusunda avantajlı aile kullanımı için her ikisi de uygun ama uzun vadede Civic biraz daha dayanıklı olur gibi

2008 Civic ile 2016 Fluence aynı fiyata ise, Civic’in sağlamlığı ve motor kalitesi avantaj sağlar ancak Fluence daha yeni model ve dizel olması yakıt konusunda avantajlı aile kullanımı için her ikisi de uygun ama uzun vadede Civic biraz daha dayanıklı olur gibi
Bu fiyat bandinda önerebileceğiniz başka araçlar var mı?

2008 model arabaya o paralar verilmez. Net. Akıl karı değil. İnsanlara söylediğinizde bi tarafları ile gülerler, dalga geçerler sizinle.

Ford focus, opel astra, fiat egea, kia, hyundai gibi araçlara da bakabilirsiniz.

2008 model arabaya o paralar verilmez. Net. Akıl karı değil. İnsanlara söylediğinizde bi tarafları ile gülerler, dalga geçerler sizinle.

Ford focus, opel astra, fiat egea, kia, hyundai gibi araçlara da bakabilirsiniz.
Bende bu düşüncedeyim ama babam taktı honda ya diretiyor. Sizin spesifik bir öneriniz var mıdır? Birde Opel astra j var aklımda benim.

Merhaba, en fazla 850 bin TL olacak şekilde 2. El araç bakıyorum. Aradığım kriterler otomatik vitesli olması, 200 bin km üstüne pek çıkmaması, çok yakmaması, pek sorun çıkarmaması ve aile kullanimina uygun olması. Başlıkta da gördüğünüz üzere aslında sorduğum soru 2008 civarı Corolla, Civic gibi araçlara bu parayı vermek mi yoksa ondan 8 yaş daha genç full paket bir araca bu parayı vermek mi? İlk aracımız olacak o yüzden çok bir bilgimiz yok, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

2008 Honda Civic 1.6 İ-VTEC elegance (full paket)

150 bin km

Otomatik

LPG'li

2016 Renault Fluence Icon (sunroof hariç full)

141 bin km

Otomatik

Dizel

Sol arka çamurluk boyalı

İkisinin de fiyatları aynı

Eski model Uzak Doğu araçlarının özellikle fiyatlarının şişirilmiş olduğunu düşünüyorum.
850.000TL'ye Passat B7 gibi bir araç satın alınabiliyorken bu şişirilmiş balonların tercih edilmesi çok can sıkıcı.
Geçen haftalarda arkadaşım 1.6TDI Passat B7 Comfortline satın aldı. Araçta tramer yok, 2-3 parça boya var. Şanzıman kavraması eski sahibi tarafından değiştirilmiş ve kilometresi de 160.000'deydi. Bu arabayı 840.000TL'ye satın aldı, gerisini siz düşünün.

Bende bu düşüncedeyim ama babam taktı honda ya diretiyor. Sizin spesifik bir öneriniz var mıdır? Birde Opel astra j var aklımda benim.
Astra j, megane4, focus 3 gibi araçlar güzel araştırmalar ile temiz bulunur. Bu paralara.

Merhaba, en fazla 850 bin TL olacak şekilde 2. El araç bakıyorum. Aradığım kriterler otomatik vitesli olması, 200 bin km üstüne pek çıkmaması, çok yakmaması, pek sorun çıkarmaması ve aile kullanimina uygun olması. Başlıktada gördüğünüz üzere aslında sorduğum soru 2008 civarı Corolla, Civic gibi araçlara bu parayı vermek mi yoksa ondan 8 yaş daha genç full paket bir araca bu parayı vermek mi? İlk aracımız olacak o yüzden çok bir bilgimiz yok, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

2008 Honda civic 1.6 İ-vtec elegance (full paket)

150 bin km

Otomatik

Lpg li

2016 Renault fluence Icon (sunroof hariç full)

141 bin km

Otomatik

Dizel

Sol arka çamurluk boyalı

İkisininde fiyatları aynı
Fluance almayın şanzımanından illallah edersiniz yolda tutmuyor. Astra bulunabilir cdti motor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı