2008'den kalma PC ile ne yapılır?

  • Konuyu başlatan TTfT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 681
Şahsen ben arkadaşlarla iletişim kurabilmek için hazır Discord yasaklanmışken TeamSpeak sunucusu olarak kullanırdım.
 
İşlemciyi çok kolay bir şekilde öğrenebilirsin neden yapmıyorsunki ?
Evet öğrenebilirim sadece bu bilgilerini 2-3 gün önce pc açıkken bakmıştım. Şimdi ne kablosu bağlı ne de internet.
Çok güzel Linux kurulur ve akıcı şekilde surf için kullanılabilir.
Başlarda bende düşünüyordum. Deneyebilirim.
XP kurup nostaljik oyunlar oynanabilir. RAM'i 4 GB'a çıkartılabilir ve yanına da ucuz bir sata SSD alınırsa günlük youtube, web de gezinme işlerini halledebilirsin.
SSD almam büyük ihtimalle XP ya Win 7 kurada bilirim ama linux ile arasında kaldım.
 
Çok eski bir pcim var. 2 GB RAM'ı var. Ekran kartı yok, 700 GB bir depolama alanı var. Neden bu kadar fazla bilmiyorum. PC 2008'den kalma. AMD bir işlemcisi var ama tam olarak markayı bilmiyorum. Stok fanı var bir de. İçini açtım oldukça temizdi ama yapabileceğim bir şey yok. Win 8.1 de bile ara ara kasıyor kendisi. Yanında bir monitör buldum görüntü kalitesi kötü. Bu PC ile ne yapabilirim? Server kurma vb gibi.

Şunu söyleyim Athlon 3500 işlemcili BIOSTAR DDR3 RAM bilgisayarım var RAM'leri kaldırabileceği en yüksek DDR3 olarak takarsın SSD takarsan ben Windows 11 kurdum ofiste ikinci bilgisayar olarak kullanıyorum.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı