Evet öğrenebilirim sadece bu bilgilerini 2-3 gün önce pc açıkken bakmıştım. Şimdi ne kablosu bağlı ne de internet.İşlemciyi çok kolay bir şekilde öğrenebilirsin neden yapmıyorsunki ?
Başlarda bende düşünüyordum. Deneyebilirim.Çok güzel Linux kurulur ve akıcı şekilde surf için kullanılabilir.
Q4OS - desktop operating system
q4os.org
SSD almam büyük ihtimalle XP ya Win 7 kurada bilirim ama linux ile arasında kaldım.XP kurup nostaljik oyunlar oynanabilir. RAM'i 4 GB'a çıkartılabilir ve yanına da ucuz bir sata SSD alınırsa günlük youtube, web de gezinme işlerini halledebilirsin.
Çok eski bir pcim var. 2 GB RAM'ı var. Ekran kartı yok, 700 GB bir depolama alanı var. Neden bu kadar fazla bilmiyorum. PC 2008'den kalma. AMD bir işlemcisi var ama tam olarak markayı bilmiyorum. Stok fanı var bir de. İçini açtım oldukça temizdi ama yapabileceğim bir şey yok. Win 8.1 de bile ara ara kasıyor kendisi. Yanında bir monitör buldum görüntü kalitesi kötü. Bu PC ile ne yapabilirim? Server kurma vb gibi.
Farklı bir bilgisayarın var ise HDD'sini bu aparat ile taşınabilir disk olarak kullanabilirsin.
Eki Görüntüle 2343789
En azından iş görebilir.Laptop hard diski olduğu ve bayağı eski olduğu için çok ama çok yavaş çalışır.
En azından iş görebilir.
Düşünmedim değil.En hayırlısı parçaları teker teker satmak olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.