Sadece_Emre
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket
RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz
Power Supply: 800W
Depolama: HP 500 GB SSD
Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB
İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2
- Meslek
- Öğrenci
Bak, ben 2008 doğumluyum ve 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında 9.Sınıfta kaldım. Şu anda 2009’lularla birlikte okuyorum. Yani senin abarttığın gibi ‘hayata geç atılacağım’ durumu yok. Sınıfta kalmak, eksiklerimi tamamlamak ve sağlam bir temel atmak için sadece bir adım geri attığım anlamına geliyor. Bu tür yorumlar tamamen yersiz ve yanlış. Gerçek hayatta yaş değil, çaba ve yetenek belirleyici. Ayrıca üniversite okursan erken bitirebilme fırsatına sahipsin ki ben öyle yapıp yaşıtlarımla mezun olmayı düşünüyorum. Sen şu anda konu sahibini aşağılarcasına bir yorum yapıyorsun bu gerçekten etik değil. Deneyiminiz gram olmadığından bu tür bir yorum yapıyorsunuz.Sen geç kaldın ve bu çok kötü bir durum. Hayata çok geç atılacaksın.
Konu sahibi sence 2008'li olup 2010'lular ile okumaktan memnun mu?
Ya da ben 2008'li olup 2009'lularla okumaktan memnun muyum?
Tabii ki hayır, Burada konu sahibi kendini geliştirmek için dil öğrenmiş ve bu sebepten ötürü geç kalmış ki bu da bir deneyimdir. Ben ise kendi suçumun cezasını çektim. Ama dersimi aldığımda 9.Sınıf tekrar senemi 85 ortalama ile sadece 1 zayıf ile bitirdim. 10.Sınıfı ise zayıfsız bir şekilde belge alarak geçtim ve bir sonraki hafta 11.Sınıfa başlıyorum. Burada en önemli etken çabadır. Konu sahibi kendine bir şey katmak için çabalamış ve gördüğüm kadarıyla etkili de olmuş.
Şimdi elinizi vicdanınıza koyun. Bu bir geç kalmışlık mıdır?
Bu durumda en önemli şey farkındalıktır her zaman.
Son düzenleyen: Moderatör: